Verkkojulkaisut
Jaa verkkojulkaisu Esipuhe ja sanasto Esipuhe Eläinkokeet ovat hitaita, epäluotettavia, epäeettisiä ja kalliita. Animalian tavoitteena…
Jaa verkkojulkaisu Koe-eläinten käyttö Suomessa nyt Kuinka monta eläintä Suomessa käytetään eläinkokeisiin? Koe-eläinten määrä Suomessa…
Jaa verkkojulkaisu Esimerkkejä eläinkokeista Viime vuosina Suomessa myönnettyjen eläinkoelupien määrä vuodessa on vaihdellut välillä 118–212.…
Jaa verkkojulkaisu Miksi eläinkokeet ovat huonoa tiedettä? Elämme maailmassa, jossa luonnontieteellinen tutkimus nojaa vielä monelta…
Jaa verkkojulkaisu Miten Suomessa myönnetään eläinkokeille luvat? Jokainen Suomessa tehtävä eläinkoe tarvitsee luvan. Luvat myöntää…
Jaa verkkojulkaisu Eläinkokeettoman tutkimuksen tila ja rahoitus Suomessa Eläinkokeettoman tutkimuksen ehdottomia etuja ovat sen suora…
Jaa verkkojulkaisu Tavoitteena eläinkokeiden lopettaminen – samaa vaatii myös EU-direktiivi Animalian tavoitteena on järjestön perustamisesta…
Jaa verkkojulkaisu Toimenpidesuositukset Eläinkokeet ovat hitaita, epäluotettavia, epäeettisiä ja kalliita. EU:n koe-eläindirektiivin päämääräksi on jo…
Jaa verkkojulkaisu Lähteet Aluehallintovirasto 2024. Koe-eläimet. Koe-eläinten käyttömäärät. Vuoden 2023 tilastot koe-eläinten käytöstä. ALURES –…
Jaa verkkojulkaisu Johdanto: Tervetuloa ilmastotehtaaseen! ”Jo 60 prosenttia kaikista maapallon nisäkkäistä on ihmisen karjaa. Uusi…