Turkittomat vaateliikkeet edistävät eettistä muotia

Fur Free Retailer on kansainvälinen merkintäjärjestelmä, johon sitoutuneet jälleenmyyjät ja vaatemerkit eivät pidä valikoimissaan aitoja turkiksia tai turkissomisteisia tuotteita. Turkittomat vaateliikkeet ovat tehneet merkittävän eettisen valinnan.

Kannattaa suosia näitä vaateliikkeitä ja merkkejä, jotta voit olla varma, ettei tuotteissa ole aitoja turkissomisteita. Pyydä myös järjestelmän ulkopuolella olevia liikkeitä sitoutumaan turkittomaan merkintäjärjestelmään, jotta saamme siitä mahdollisimman kattavan!

Alta löydät Suomessa toimivat vaatealan jälleenmyyjät ja täällä myytävät merkit, jotka ovat sitoutuneet turkittomuuteen ja allekirjoittaneet sitä koskevan kansainvälisen sitoumuksen. Kaikki kansainvälisen listan liikkeet ja merkit voit katsoa hakuvalikon asetuksia muuttamalla. Lisätietoja kansainvälisestä merkintäjärjestelmästä löydät sivulta FurFreeRetailer.com.

Kasvanko isoksi vai tupsuksi pipoon?

Kiitos, että välität eläimistä! Voit tehdä nyt vielä enemmän: tue työtämme, jonka tavoitteena on turkistarhaton Suomi. Lahjoita nyt!

Lahjoituksen kohde

Lahjoitettava summa

Haluaako yrityksesi sitoutua turkittomuuteen?

Jos yrityksesi haluaa sitoutua turkittomuuteen, annamme aiheesta mielellämme lisätietoja ja autamme sitoumuksen tekemisessä. Ota yhteyttä eläinsuojeluasiantuntija Laura Uotilaan!

Laura Uotila

eläinsuojeluasiantuntija

050 543 9601

Kuva: Giedrius Stakauskas, Unsplash