Ihminen rapsuttelee kahta sikaa, jotka makoilevat ruohikolla.
ANI
MA
LIA

Eläinoikeusjärjestö, jossa kaikki saavat vaikuttaa

Animalia on eläinoikeusjärjestö, jossa teemme yhdessä töitä eläimille sellaisen maailman puolesta, jossa eläimillä on itseisarvo riippumatta siitä, mitä hyötyä siitä on ihmiselle.

Kuitenkin niin kauan kuin ihminen käyttää muita eläimiä hyväkseen, meidän tulee tehdä kaikkemme sen eteen, että nämä eläimet saavat elää mahdollisimman hyvää elämää. 

Animalia ei olisi Animalia ilman tukijoitaan. Ilman jäseniä, lahjoittajia ja muita tukijoitamme emme voisi toimia. Eläinten asema yhteiskunnassa ei voi parantua ilman pitkäjänteistä asiantuntija- ja vaikuttamistyötä, jota eläin­oikeusjärjestöt tekevät. 

Animalian päätoimintakohteisiin kuuluvat eläimet, joita käytetään ruuantuotannossa, turkistarhauksessa tai eläinkokeissa. Mahdollisuuksien mukaan otamme kantaa myös muihin eläinten oikeuksiin liittyviin kysymyksiin, kuten eläinten viihdekäyttöön ja metsästykseen.   

Myös eläintuotannon yhteys maailmaa uhkaaviin ekokriisehin on ilmeinen. Eläinoikeusjärjestönä velvollisuutenamme on ottaa kantaa myös maailmaa muuttaviin megatrendeihin.

Sinä välität. Nyt tunteista tekoihin!

Lahjoitus on teko eläinten hyväksi. Tule mukaan ja auta nyt!

Lahjoituksen kohde

Lahjoitettava summa

Kuva: Jo-Anne McArthur / We Animals