possu-katsoo-kameraa
LAH
JA
ELÄI
MIL
LE
Auta eläimiä aineettomalla lahjalla

Ilahduta lahjalla, joka muuttaa eläinten elämän.

Löydä mieluisin lahja eläimille >>

Auta eläimiä aineettomalla lahjalla

Ilahduta lahjalla, joka muuttaa eläinten elämän.

Löydä mieluisin lahja eläimille >>

Aineeton lahja edistää eläinten oikeuksia

Anna lahja, joka auttaa eläimiä. Aineeton lahja eläimille on nopea ostaa ja mukava antaa. Valitse mieluisimmat lahjat Lahja eläimille -kaupastamme. 

Aineettomat lahjat eläimille löydät Animalian omasta Lahja eläimille -verkkokaupasta. Olemme koonneet lahjavalikoiman kuvastamaan, miten Animalian tekemä työ auttaa eläimiä.  

Aineeton lahja eläimille on hyvän mielen lahjaidea, joka sopii kumppanille, isälle tai äidille tai vaikka valmistujaislahjaksi. Eettinen lahja on kaunis tapa ilahduttaa läheisiäsi ja tukea samalla suomalaista eläinoikeustyötä.

Miten Animalian aineeton lahja eläimille toimii?

Kun annat aineettoman lahjan eläimille, edistät eläinten oikeuksien ja parempien olojen toteutumista Suomessa.

1) Valitse aineeton lahja Lahja eläimille -kaupan valikoimasta. Voit valita lahjan esimerkiksi tarhattoman tulevaisuuden tai kattavamman kivunhoidon hyväksi. Valikoimastamme löydät myös eläinten turvakodeille omistettuja lahjoja. Niiden tuotot jaetaan puoliksi Animalian ja puoliksi kumppaniturvakodin kesken. Valitse lahja ja siirry maksamaan se verkkopankissasi tai MobilePaylla.  

2) Anna lahjasi eteenpäin. Valitse lahjallesi sähköinen ladattava pdf-kortti tai perinteinen postitettava kortti. Pdf-kortin saat käyttöösi välittömästi maksun jälkeen, minkä ansiosta voit lähettää sen haluamiesi terveisten kera itse eteenpäin heti. Perinteisen postikortin lähetämme halutessasi puolestasi lahjan saajalle. Voit ostaa myös useamman aineettoman lahjan kerralla. Mikäli et tarvitse juuri nyt korttia, voit valita lahjan kokonaan ilman sellaista. Jokainen annettu lahja on arvokas apu eläimille.  

3) Eläinten auttaminen jatkuu, kiitos sinun! Animalia pystyy jatkamaan vaikuttamistyötään eläinten hyvinvoinnin ja oikeuksien parantamiseksi. Eläimet eivät pysty puolustamaan omia oikeuksiaan, siksi meitä kaikkia tarvitaan. Kiitos, että haluat auttaa eläimiä.  

Aineeton lahja Loppu tukristarhaukselle -kortti

Miten Animalian aineeton lahja eläimille auttaa?

Aineettomien lahjojen valikoima kuvastaa, millaisiin konkreettisiin muutoksiin eläinten elämässä vaikuttamis- ja kampanjointityöllä pyrimme.  

Animalian työ muuttaa lainsäädäntöä, julkisia hankintoja, asenteita ja kulutusvalintoja. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan rakenteellisia muutoksia eläinten hyväksi. Niiden ansioista miljoonien eläinten elämä muuttuu paremmaksi. 

Aineettomalla lahjalla eläimille tuet: 

  • Kampanjointia ja viestintää eläinten hyväksi. 
  • Poliittista vaikuttamistyötä ja lakien muuttamista eläinten kannalta paremmiksi. 
  • Kestävän siirtymän ratkaisujen etsimistä eläinteollisuuden vastavoimana.  
  • Tiedontuotantoa, raportointia ja tutkivaa journalismia, joka ottaa huomioon eläinten oikeudet. 
  • Koulutusta ja nuorisotyötä.

Kun annat aineettoman lahjan eläimille, varmistat, että Animalian perusteellinen työ eläinten oikeuksien puolustamiseksi jatkuu. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja asiantuntijuuteen, ja lahjoitusvarojen käyttöä valvotaan tarkasti.  

Aineeton lahja eläimille auttaa. Kuvituskuva lampaasta.

Puolustamme ennen kaikkea niitä miljoonia eläimiä, joita käytetään ruuantuotannossa, turkistarhauksessa tai eläinkokeissa. Nämä valtavat eläinryhmät jäävät yhteiskunnassamme usein näkymättömiin.  

Eläinteollisuudessa ja tutkimuskäytössä eläimillä ei ole mahdollisuutta elämään, jossa ne voisivat toteuttaa lajityypillisiä tarpeitaan: tuntea maata tassujensa alla, liikkua, nuuskia, kaivella tai kyhnytellä lajitoverinsa pehmeää kylkeä vasten.  
 
Jokainen näistä miljoonista eläimistä on yksilö, jolla on tarpeensa, mielihalunsa ja persoonallisuuden piirteensä. Eläinten kohtelu massana, kuten ruuantuotannossa tai turkisteollisuudessa tehdään, riistää eläimiltä oikeuden yksilöllisyyteen ja mahdollisuuden olla sellainen eläin kuin se on. Siksi ratkaisumme eläinten oikeuksien edistämiseksi on pohjimmiltaan yksinkertainen: annetaan eläimille arvo yksilönä.  

Eläinten hyväksikäyttöä ei kyseenalaisteta vielä tarpeeksi, vaikka tutkimustieto eläinten tarpeista ja kyvyistä on viime vuosina kasvanut valtavasti. Siksi eläinten oikeudet tulee tuoda voimakkaasti osaksi yhteiskunnallista keskustelua. Niin kauan kuin ihminen käyttää muita eläimiä hyväkseen, meidän on tehtävä tehdä kaikkemme sen eteen, että nämä eläimet saavat elää mahdollisimman hyvää elämää. 

Työmme on valmista sitten, kun eläinten oikeudet otetaan huomioon yhteiskunnan kaikilla tasoilla.  Aineeton lahjasi mahdollistaa sinnikkään työn kohti eläinten näköistä maailmaa.

Kana katsoo kameraan. Kuvituskuva Animalian aineettomat lahjat -sivulla.

Oletko valmis antamaan lahjan, jolla muutat miljoonien eläinten kohtalon?

Löydä mieluisin aineeton lahja eläimille nyt!

Lisää luettavaa:

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021.
Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758.

Kuvat: Jo-Anne McArthur, Andrew Skowron, Animalian arkisto, Getty Images