Lahjoittaminen on yksi tapa edistää eläinten oikeuksia. Kuvituskuvassa nautoja.
LAH
JOIT
TAMI
NEN

Lahjoittaminen eläinoikeustyölle – miksi se on tärkeää?

Lahjoittaminen vie kohti maailmaa, jossa jokainen eläin on arvokas omana itsenään. Tavoite: ei pikavoittoja, vaan parempi tulevaisuus taattu miljoonille eläimille.  

Lahjoituksesi ansiosta voimme puolustaa eläinten oikeuksia Suomessa ja kansainvälisesti vuoden jokaisena päivänä. Lahjoitusvarat käytämme kampanjointiin, poliittiseen vaikuttamiseen ja viestintä- ja mediatyöhön eläinten puolesta.

Työmme muuttaa lainsäädäntöä, julkisia hankintoja, asenteita ja kulutusvalintoja. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan yhteiskunnallisia muutoksia. Niiden ansioista miljoonien eläinten elämä muuttuu paremmaksi.  Lahjoittaminen on helppo tapa edistää eläinten oikeuksia.

Juuri nyt meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus lopettaa turkistarhaus Suomessa. Tarvitsemme siihen sinun apuasi. Lahjoita ja auta lopettamaan julmuus eläimiä kohtaan.

Miten lahjoituksesi eläimille auttaa?

Animalian tehtävä on tehdä maailmasta eläinten näköinen. 
Työmme on valmista sitten, kun eläinten oikeudet otetaan huomioon yhteiskunnan kaikilla tasoilla.

Ratkaisumme on pohjimmiltaan yksinkertainen. Annetaan eläimille arvo yksilönä. Keinomme muutoksen aikaansaamiseksi ovat poliittinen vaikuttaminen, kampanjointi, lakien muuttaminen, koulutus, tiedotus ja viestintä. Lahjoituksesi eläimille mahdollistaa, että perusteellinen työmme eläinten oikeuksien puolustamiseksi jatkuu.

Valmiina sankaritekoihin eläinten puolesta?

Liity eläinten puolustajiin. Lahjoita nyt!

Lahjoituksen kohde

Lahjoitettava summa

Yrityslahjoituksella annat arvojesi loistaa eläinten hyväksi

Yrityslahjoitus tekee eläinystävälliset arvonne todeksi. Animalia tarjoaa yrityksille ja yhteisöille lukuisia vaihtoehtoja silloin, kun haluatte tehdä hyvää eläimille.

Onko yrityksenne kiinnostunut edistämään eläinten oikeuksia lahjoituksella tai muun yhteisprojektin kautta? Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin!

Lahjoittaminen on mukavampaa yhdessä

Lahjoittamiseen on monia vaihtoehtoja. Voit järjestää oman keräyksen, merkkipäivä- tai muistokeräyksen ja innostaa läheisesikin edistämään eläinten oikeuksia. Lahjoittaminen onnistuu myös tilisiirrolla tai tekstiviestitse.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021.
Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758.

Kuvat: Jo-Anne McArthur, Getty Images