Kuukausilahjoitus eläimille antaa mahdollisuuden tulevaisuuteen. Kuvituskuva.
LAH
JOI
TA
Auta lopettamaan julmuus eläimiä kohtaan.

Eläimet tarvitsevat sinun apuasi.Liity kuukausilahjoittajaksi!

Puolusta eläimiä kuukausilahjoittajana >>

Auta lopettamaan julmuus eläimiä kohtaan.

Eläimet tarvitsevat sinun apuasi.Liity kuukausilahjoittajaksi!

Puolusta eläimiä kuukausilahjoittajana >>

Kuukausilahjoitus eläimille muuttaa miljoonien kohtalon

Elämä ei mahdu kylmään häkkiin tai valottomaan halliin. Kuukausilahjoitus eläimille on pitkäjänteinen arvoteko eläinten puolesta.

Kuukausilahjoitus eläimille on tehokkain tapa auttaa. Sinun lahjoituksesi mahdollistamana Animalia rakentaa maailmaa, jossa jokainen eläin arvokas omana itsenään. Kuukausilahjoittajana sitoudut pitkäjänteiseen muutokseen ja autat miljoonia eläimiä.

Kuukausilahjoituksellasi varmistat, että:

  • vaikuttamistyö ja kampanjointi eläinten puolesta jatkuu 
  • mielipiteet ja asenteet eläimiä kohtaan muuttuvat  
  • voimme etsiä kestävän siirtymän ratkaisuja eläinteollisuuden vastavoimana  
  • lainsäädäntö kehittyy eläinten kannalta paremmaksi
  • nuorisolle suunnattu kouluvierailutyö on mahdollista.

Auta eläintä. Lahjoita nyt. Kuukausilahjoituksesi suunnataan siihen Animalian toimintakohteeseen, johon kulloinkin apua eniten kaivataan.  

Animalialla on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/1758. Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Voit tehdä kuukausilahjoituksen myös MobilePay-sovelluksella

Valitse haluamasi summa, täytä yhteystietosi, syötä puhelinnumero ilman etunollaa (esim. 441122333) ja paina LÄHETÄ-painiketta.

Lomakkeen lähetys aukaisee MobilePay-sovelluksen, jossa voit viimeistellä kuukausilahjoituksesi.

Ratkaisumme: näin kuukausilahjoitus eläimille saa aikaan muutoksen

Yhteiskuntamme käyttää eläimiä hyväksi lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla. Eläimet ovat osa ruokaa, vaatetusta, tutkimusta ja viihdettä. 

Tällaisia muutoksia haluamme eläimille:

Hyvästit häkeille!  
Turkistarhaus ei kuulu sivistysvaltioon

Suomi on jäämässä Euroopan viimeisiksi maiksi, joissa turkistarhausta ei ole rajoitettu lainkaan. Animalia esittää sosiaalisesti kestävän siirtymän mallia turkistarhauksesta luopumiseksi.

Friends, not food – 
kohti kestävämpää ruoantuotantoa

Tapamme tuottaa ruokaa vaatii merkittäviä muutoksia. Eläintuotannon vähentäminen on siinä avainasemassa niin terveyden, luonnon ja ilmaston kuin eläinten kohtelun kannalta.

Kyllä tieteelle ja tutkimukselle, ei kärsimykselle! Tutkimuksen painopiste kohti eläinkokeettomia menetelmiä

Vain pieni osa eläinkokeista tähtää suoraan jonkin sairauden parantamiseen. Koe-eläinten määrää voidaan vähentää eläinkokeettomilla, eettisillä tutkimusmenetelmillä, jotka ovat eläinkokeita luotettavampia, nopeampia ja halvempia.

Miten Animalia auttaa eläimiä?

Tavoitteenamme on maailma, jossa yhtäkään eläintä ei käytetä hyväksi. Ratkaisumme siihen on pohjimmiltaan yksinkertainen: annetaan eläimille arvo yksilönä.  
 
Eläinten hyväksikäyttöä ei kyseenalaisteta vielä tarpeeksi, vaikka tutkimustieto eläinten tarpeista ja kyvyistä on viime vuosina kasvanut valtavasti. Siksi eläinten oikeudet tulee tuoda voimakkaasti osaksi yhteiskunnallista keskustelua. Merkittävä osa työtämme onkin lainsäädäntöön ja poliittiseen päätöksentekoon vaikuttaminen. Niin kauan kuin ihminen käyttää muita eläimiä hyväkseen, meidän on tehtävä tehdä kaikkemme sen eteen, että nämä eläimet saavat elää mahdollisimman hyvää elämää. 


Viime aikoina olemme tuoneet esiin myös eläintuotannon ja maailmaa uhkaavien pandemioiden yhteyden. Samoin eläintuotannon yhteys ympäristö- ja ilmastovaikutuksiin on ilmeinen. Ilmastokriisi, luonnonympäristöjen tuhoutuminen ja lajikato koskettavat koko maailmaa. Eläinoikeusjärjestönä velvollisuutenamme on ottaa kantaa myös näihin maailmaa muuttaviin megatrendeihin.

Kuukausilahjoitus eläimille on tapa sitoutua muutokseen eläinten hyväksi. Kuvituskuva ruskeasta siasta. äkyy sian silmä ja naama.

Oletko valmis? Kuukausilahjoitus eläimille on tehokas tapa auttaa. Liity mukaan nyt!

Saat lomakkeen täyttämisen jälkeen pian lisätietoja ja ohjeet e-laskun aktivointiin sähköpostitse. 

Voit lahjoittaa myös suoraan Animalia ry:n lahjoitustilille: FI24 1011 3000 260629 (BIC: NDEAFIHH). Valitse toistuva maksu ja lahjoitat jatkossa valitsemasi summan vaivattomasti kerran kuussa. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi tiettyyn tarkoitukseen, käytäthän sopivaa viitenumeroa.

Lue lisää:

Kuvat: Jo-Anne McArthur, Anni Sairio, Andrew Skowron, Getty Images