Eläinten oikeuksien ja eläinsuojelun erikoismedia

Animalia-lehti ja Animalia-media ovat journalistia julkaisuja, joiden pääteemoina ovat eläinten oikeudet ja eläinsuojelu.

Animalia jakaa lukijoilleen tietoa eläinten oikeuksista ja eläinsuojelusta, eläinten kannalta parhaista tuotanto-, tutkimus- ja muista ratkaisuista ja eläinten oloihin vaikuttavista päätöksistä sekä tarjoaa aineksia yhteiskunnalliseen keskusteluun. Lisäksi lehti sisältää aiheeseen liittyvää viihteellistä, kaikenikäisille sopivaa materiaalia ja toimii jäsenten ja tukijoiden järjestöllisenä tiedotuskanavana. 

Lehteä lukevat Animalian tukijoiden lisäksi viranomaiset, kansanedustajat, toimittajat ja eläinten parissa työtä tekevät. Animalia-lehti on suunnattu kaikille niille, joita eläinten oikeudet, eläinsuojelu ja uusin eläimiin liittyvä tieto kiinnostaa. 

Animalia-lehti on myös Animalia ry:n jäsenlehti. Voit tilata sen liittymällä Animalian jäseneksi tai kuukausilahjoittajaksi. Lehti jaetaan jokaisen jäsenen ja kuukausilahjoittajan kotiin neljä kertaa vuodessa. Vuoden 2021 aikana avautuu mahdollisuus tilata lehti vain sähköisenä versiona, jos ei halua kotiinsa paperista lehteä.  

Animalia-lehden verkkojulkaisualusta Animalia-mediassa julkaistaan säännöllisesti ajankohtaisia eläinmaailman uutisia, pidempiä artikkeleita ja kolumneja. Animalia-media on Suomen ainoa journalistinen eläinten oikeuksiin ja eläinsuojeluun keskittynyt verkkomedia. 


Animalia nostaa eläinten oikeudet julkiseen keskusteluun 

Animalia-lehti ja Animalia-media kertovat niistä aiheista, joista muut eivät välttämättä puhu. Eläinten oikeudet, eläinsuojelu ja niihin liittyvät teemat ovat lehden ja verkkomedian ydinsisältöä. Tehtävänämme on nostaa keskusteluun eläimiin liittyviä aiheita, jotka helposti jäävät vaille huomiota.  
 
Animalia-lehti voitti vuonna 2020 Kultti ry:n vuoden laatulehti -kilpailun, jonka tuomari, kirjailija Risto Isomäki totesi Animalia-lehden olevan tärkeä media niin toimittajille kuin päättäjillekin.  
 
“Valitsin voittajaksi lehden, joka mielestäni sisältää eniten sellaisia ihmiskunnan tulevaisuuden ja mahdollisesti jopa henkiinjäämisen kannalta tärkeitä uutisia ja näkökulmia, joita valtavirran tiedotusvälineet eivät ole käsitelleet. Animalia on julkaisu, jonka toivoisin tulevan kaikkien Suomen suurien tiedotusvälineiden toimituksiin ja josta toivoisin myös valtamedioiden poimivan mahdollisimman ahkerasti uutisaiheita omaan käyttöönsä”, Isomäki sanoi perusteluissaan. 
 
Animalia-lehti on kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsen. Animalia-lehti ja Animalia-media noudattavat journalistin ohjeita ja niillä on käytössä vastuullisen journalismin merkki. Animalia-lehteä ja Animalia-mediaa julkaisee  Animalia ry. Tutustu lehden mediakorttiin.
 
Kuulemme mielellämme palautetta ja ehdotuksiasi lehden suhteen: lehti@animalia.fi 

Tilaa Animalia-lehti kotiisi!

Animalia-lehden saat kotiisi liittymällä jäseneksi tai kuukausilahjoittajaksi. Lehti jaetaan jokaisen jäsenen ja kuukausilahjoittajan kotiin tai sähköpostiin neljä kertaa vuodessa.   

Lue lehti verkossa

Julkaisemme Animalia-lehden vapaasti saatavana verkossa yhden numeron viiveellä. Lue viimeiseksi julkaistu lehti alta tai kaikki lehdet Issuu-palvelusta!