Auta eläimiä Animalian jäsenenä. Jäsenyys on arvoteko eläinten puolesta. Kuvituskuva, jossa nauta ja ihminen.
JÄSE
NEKSI
Empatiasi muuttaa maailmaa

Animalian jäsenyys on väkevä kannanotto eläinten puolesta. Edistä kanssamme eläinten parempaa kohtelua. Liity jo tänään!

Haluan mukaan >>

Empatiasi muuttaa maailmaa

Animalian jäsenyys on väkevä kannanotto eläinten puolesta. Edistä kanssamme eläinten parempaa kohtelua. Liity jo tänään!

Haluan mukaan >>

Auta eläimiä ja osoita tukesi eläinten oikeuksille Animalian jäsenenä

Tee maailmasta eläinten näköinen. Auta eläimiä Animalian jäsenenä. Se on vaivaton tapa tukea vaikuttamistyötä ja ottaa kantaa eläinten puolesta.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa eläinten oikeudet ja hyvinvointi ovat kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, joka ottaa eläinten oikeudet huomioon, on kestävämpi ja empaattisempi – myös ihmisille.

Kuka voi auttaa eläimiä Animalian jäsenenä?

Jokainen, joka haluaa auttaa eläimiä ja edistää eläinten oikeuksia, on tervetullut jäseneksi! 
 
Jäsenenä autat eläimiä ja tuet työtä eläinten puolesta maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. Eläinoikeusjärjestön jäsenyys on arvovalinta ja tärkeä tuen osoitus eläimille. Monelle jäsenyys onkin tapa ottaa kantaa eläinten oikeuksien ja paremman kohtelun puolesta. Toisille se liittyy vapaaehtoistyön tekemiseen ja kansalaisaktivismiin. Jäsenmaksun maksaminen on kuitenkin helppo tapa tukea työtä eläinten puolesta etenkin silloin, kun et itse halua osallistua toimintaan aktiivisesti.  

Animalian jäsenenä olet osa ainutlaatuista eläinten puolustajien yhteisöä, joka toimii koko Suomen-laajuisesti. Auta eläimiä nyt ja tule mukaan jäseneksi!

Jäsenmaksut ja -edut

Animalian jäsenmaksu on 37 € vuodessa. Voit valita myös alennetun hinnan 25 € elämäntilanteesi mukaan. Alle 18-vuotiaiden nuorisojäsenmaksu on 20 €. Jäsenyys kattaa kuluvan kalenterivuoden.

Voit valita halutessasi myös ainaisjäsenyyden, jolloin maksat kertamaksun 740 €, mikä vastaa kahdenkymmenen vuoden jäsenmaksua.  

Jäsenenä saat palkitun Animalia-lehden postitettuna kotiisi tai e-lehtenä sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Maksaessasi jäsenmaksusi toimitamme sinulle kaikki kuluvana vuonna siihen mennessä ilmestyneet numerot e-lehtenä sähköpostiisi. Pääset myös halutessasi äänestämään Animalian vuosikokouksissa ja voit vaikuttaa siihen, mihin suuntaan järjestön toiminta kehittyy. 
 
Jäsenmaksut ja lahjoitukset käytetään eläinten oikeuksien ja olojen parantamiseen tähtäävään vaikuttamis- ja kampanjointityöhön. Monitasoinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen takaa sen, että työstämme on apua mahdollisimman monelle eläimelle.

Miten Animalia auttaa eläimiä?

Työtämme on rakentaa eettisesti kestävä tulevaisuus ruuantuotannossa käytettäville eläimille, turkistarhojen eläimille sekä koe-eläimille. Keskitymme työssämme ensisijaisesti näiden suurten, mutta usein näkymättömiin jäävien eläinryhmien auttamiseen. Tarvittaessa otamme kantaa myös muiden eläinten käyttöön liittyviin kysymyksiin.  
 
Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Tarjoamme päätöksenteon tueksi aina eläineettisen näkökulman. Työmme muuttaa lainsäädäntöä, julkisia hankintoja, asenteita ja kulutusvalintoja.

Keinomme: miten muutos eläinten hyväksi syntyy

  • Vaikutamme poliittiseen päätöksentekoon ja lainsäädäntöön.  
  • Tuotamme tietoa ja julkaisuja, joiden keskiössä on eläinten oikeuksien huomioiminen.  
  • Oma raportointimme ja tutkivaa journalismi toimivat vastavoimana eläinteollisuuden äänelle.  
  • Kampanjoimme ja teemme viestintää ja mediatyötä.  

Lue lisää toimintaperiaatteistamme >>

Mikä tärkeintä, tuomme ihmisiä yhteen edistämään eläinten oikeuksia. Tarjoamme väyliä edistää eläinten oikeuksia sinulle sopivin keinoin.  
 
Halusitpa sitten vaikuttaa peukuttamalla somessa, käyttää ääntäsi eläinten puolesta vetoomuskampanjoissa tai hypätä aktiivisesti mukaan toimintaan, Animalian kautta löydät elämäntilanteeseesi sopivan tavan auttaa eläimiä. Jäsenenä tulet osaksi eläinten puolustajien lämmintä yhteisöä! Säännöllinen tuki mahdollistaa, että voimme työskennellä eläinten hyväksi pitkäjänteisesti ja ennakoivasti.

Auta eläimiä. Oletko valmis?

Auta eläimiä ja liity jäseneksi nyt. Kuulemmehan sinusta pian?

Usein kysyttyä Animalian jäsenyydestä ja jäsenmaksuista

Miten liityn jäseneksi? 

Liity mukaan verkossa täyttämällä tämä lomake.  
 
Lähetämme sinulle laskun kotiisi lomakkeen täyttämisen jälkeen. Saat lomakkeen täytön jälkeen vahvistuksen ja lisätietoja sähköpostiisi.  
 
Jos et voi käyttää verkkolomaketta, voit liittyä jäseneksi myös soittamalla tukijapalveluumme. Sinua palvelee varainhankinnan ja viestinnän assistentti Katre Sinikettu, p. 041 318 4994

Millaisia jäsenyyden muotoja Animalialla on?

Voit liittyä tukijäseneksi vuodeksi kerrallaan tai vaikka loppuelämäksesi! Voit valita elämäntilanteeseesi sopivan jäsenmaksun ja vaihtaa sitä tarvittaessa.  

  • Tukijäsenyys, täysi jäsenmaksu: 37 € / kalenterivuosi 
  • Tukijäsenyys, alennettu jäsenmaksu: 25 € / kalenterivuosi 
  • Nuorisojäsenyys (0-17 –vuotiaat): 20 € / kalenterivuosi 
  • Ainaisjäsenyys: 740 € kertamaksu

Tarvitseeko minun olla jäsen, jotta voin tulla mukaan vapaaehtoiseksi?

Ei tarvitse. Olet lämpimästi tervetullut antamaan aikaasi eläinten auttamiseksi vapaaehtoisena. Lue lisää ja tule mukaan täällä!

Mihin sitoudun jäsenenä?

Animalia on olemassa edistääkseen eläinten oikeuksia. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat asiantuntijuus ja yhteisöllisyys. Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. Toimimme vain laillisin keinoin.  
 
Jäsenenä kannatat yhdistyksen toimintaa ja tuet sitä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. Jos haluat lisätietoja, lue myös yhdistyksen viralliset säännöt.

Milloin jäsenyyteni tulee voimaan?

Kuten kaikissa yhdistyksissä, myös Animalialla kaikkien uusien jäsenten jäsenyyden hyväksyy yhdistyksen hallitus. Lähtökohtaisesti kaikki halukkaat ovat tervetulleita jäseneksi, ja hallituksen hyväksyntä on yhdistyslain vaatima muodollisuus.  
 
Virallinen hyväksyntä tehdään noin kuukauden kuluessa sen jälkeen, kun olet lähettänyt liittymislomakkeen meille. Kesäkuukausina hyväksyminen voi kestää hieman kauemmin. Emme lähetä sinulle erillistä ilmoitusta hallituksen hyväksymispäätöksestä.

Voiko yritys tai yhteisö olla Animalian jäsen?

Kyllä voi. Yritys tai yhteisö voi tukea Animalian toimintaa yhteisöjäsenyydellä. Yhteisöjäsenyys maksaa 250 € / kalenterivuosi. Yhteisöjäsenyyden voi maksaa suoraan Animalian jäsenmaksutilille: FI77 2298 1800 0001 89 (BIC: NDEAFIHH).  
 
Jos yrityksesi tai yhteisösi haluaa tukea työtämme tai kuulla siitä lisää, ota yhteyttä Katre Sinikettuun: katre.sinikettu@animalia.fi tai p. 041 318 4994. Tutustu myös yhteistyöperiaatteisiimme.  

Jatkuuko jäsenyyteni vuosittain vaivattomasti?

Kyllä jatkuu. Saat seuraavan vuoden jäsenmaksulaskun tammi-helmikuun taitteessa.

Mikäli olet jo mukana jäsenenä tai kuukausilahjoittajana, löydät lisää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tukijapalvelustamme.

Jatka lukemista:

Kuvat: Jo-Anne McArthur