Keräys eläimille on kiva tapa innostaa muutkin auttamaan. Kuvituskuvassa vuohi.
OMA
KERÄYS

Keräys eläimille innostaa läheisesikin auttamaan

Oma keräys eläimille kannustaa muitakin tukemaan eläinten oikeuksia. Lahjoittaminen eläimille on mukavampaa, kun innostat muut mukaan!

Voit myös antaa merkityksellisen lahjan eläinten ystävälle. Keräys eläimille on helppo pyöräyttää käyntiin. Lue alta ohjeet merkkipäiväkeräyksen tai muistokeräyksen tekemiseksi.

 

Merkkipäiväkeräys eläimille

Juhlitko syntymä- tai vuosipäivää, häitä tai eläkkeellelähtöä? Tai kenties ihan muuten vain? Tavaroiden tai kukkalähetysten sijaan voit pyytää läheisiäsi tekemään lahjoituksen eläinten hyväksi. Samalla säästät ystäviltäsi lahjan hankkimisen vaivan. Merkkipäiväkeräysten tuotot Animalia käyttää eläinten oikeuksien edistämiseen. Jaa juhlailoasi ja auta keräyksellä niitä eläimiä, jotka usein jäävät avun ulkopuolelle!
 
Merkkipäiväkeräys eläimille on helppo tehdä. Voit tehdä keräyksen kahdella tavalla: 

Oma keräys Facebookin kautta

  • Mene Animalian Facebook-sivulle.  
  • Valitse Facebook-sivumme välilehti Varainkeruukampanjat.  
  • Valitse ”Kerää varoja”. Jos käytät kännykän selainta, valitse vielä kohteeksi Animalia ry.  
  • Valitse keräyksellesi sopiva tavoitesumma sekä keräysaika. Halutessasi voit myös vaihtaa keräyksen kuvan ja kirjoittaa mieleisesi keräystekstin. 

Keräys lahjoituksina Animalian tilille

  • Kerro juhlavieraillesi hyvissä ajoin, että toivot tavaran sijaan lahjoituksia eläimille.  
  • Anna vieraillesi seuraavat lahjoitusohjeet:  

Tee lahjoitus MobilePay-sovelluksella: Avaa MobilePay. Lähetä sinulle sopiva summa Animalian lahjoitusnumeroon 92940. Kirjoita viestikenttään lahjan saajan nimi tai muu tunnussana, esimerkiksi ”Maija Meikäläinen 60”. Viimeistele lahjoitus MobilePayn ohjeiden mukaan.

Tai:

Tee lahjoitus tilisiirrolla Animalia ry:n lahjoitustilille FI24 1011 3000 260629. Kirjoita viestikenttään lahjan saajan nimi tai muu tunnussana, esimerkiksi ”Maija Meikäläinen 60”. Viimeistele lahjoitus verkkopankin ohjeiden mukaan.

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi työlle jonkin tietyn eläinryhmän hyväksi, tee lahjoitus Animalian verkkosivujen kautta. Lahjoituksen kohdennuksen voit tehdä myös käyttämällä toivottua viitenumeroa.

Suosittelemme, että keksit keräystäsi varten oman koodi- tai tunnussanan, jonka vieraasi voivat kirjoittaa viestikenttään tehdessään lahjoituksen MobilePay-sovelluksessa tai tilisiirrolla. Kun kaikki vieraat käyttävät samaa tunnusta, Animalia pystyy laskemaan lahjoitusten kokonaissumman ja kertomaan sen pyydettäessä juhlan jälkeen.   

Todistus tekemästäsi lahjoituksesta

Jos olet itse juhlavieras ja teet lahjoituksen eläimille esimerkiksi alla olevalla verkkolomakkeella, voit tulostaa sivuiltamme todistuksen lahjoituksesta. Voit kirjoittaa siihen lahjoituksen tiedot, kuten määrän ja mahdollisen kohteen. Todistuksen voit sujauttaa onnittelukortin väliin. Lämmin kiitos, kun autat eläimille lahjoituksellasi!

Onnittele ja tee samalla hyvää eläimille

Lahjoituksen kohde

Lahjoitettava summa

Muistokeräys eläimille 

Muistolahjoitus tai -keräys eläimille on kaunis tapa kunnioittaa edesmennyttä läheistä ja juhlistaa hänen elämänsä tärkeitä arvoja. Voit tehdä muistolahjoituksen itse tai sopia muistamisesta yhteisesti lähipiirin kesken.  

Tee lahjoitus Animalia ry:n lahjoitustilille FI24 1011 3000 260629. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi työlle jonkin tietyn eläinryhmän hyväksi, käytä tilisiirron yhteydessä sopivaa viitenumeroa. Kohdennetun lahjoituksen voit tehdä myös verkon kautta ylläolevalla lomakkeella.

Kummassakin tapauksessa voit ladata ja tulostaa sivuiltamme todistuksen muistamisesta. Voit kirjoittaa todistukseen tarkemmat tiedot lahjoituksesta ja laittaa sen esimerkiksi suruadressin väliin.

Aineeton lahja ilahduttaa juhlavierasta ja auttaa eläimiä 

Etsitkö laajempaa valikoimaa valmiita eläinaiheisia kortteja ja kohdennettuja lahjoituksia? Olemme laatineet valikoiman aineettomia lahjoja ladattavine kortteineen Animalian Lahja eläimille -kauppaan. Kukin lahja symboloi eläimiin ja eläinten oikeuksiin liittyvää kipukohtaa, joihin Animalia löytää ratkaisuja lahjoitusten mahdollistamana. Valikoimastamme löydät myös aineettomia lahjoja perinteisillä postitettavilla korteilla.  
 
Eläinkysymykset ovat alati kiinnostavampia ja tärkeämpiä kaikenikäisten ihmisten parissa. Anna tavaran sijaan aineeton lahja eläimille, niin autat ja ilahdutat. Lahjasi avulla teemme yhdessä maailmasta eläinten näköisen.

Lue myös: Miten Animalian aineeton lahja auttaa?

Animalia Loppu Turkistarhaukselle -aineeton lahja

Lue lisää:

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021.
Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758.

Kuvat: Jo-Anne McArthur, Andrew Skowron, Anni Sairio, Animalian arkisto