Keräys eläimille on kiva tapa innostaa muutkin auttamaan. Kuvituskuvassa vuohi.
OMA
KERÄYS

Keräys eläimille innostaa läheisesikin auttamaan

Oma keräys eläimille kannustaa muitakin tukemaan eläinten oikeuksia. Lahjoittaminen eläimille on mukavampaa, kun innostat muut mukaan!

Voit myös antaa merkityksellisen lahjan eläinten ystävälle. Keräys eläimille on helppo pyöräyttää käyntiin. Lue alta ohjeet merkkipäiväkeräyksen tai muistokeräyksen tekemiseksi.

 

Merkkipäiväkeräys eläimille

Juhlitko syntymä- tai vuosipäivää, häitä tai eläkkeellelähtöä? Tai kenties ihan muuten vain? Tavaroiden tai kukkalähetysten sijaan voit pyytää läheisiäsi tekemään lahjoituksen eläinten hyväksi. Samalla säästät ystäviltäsi lahjan hankkimisen vaivan. Merkkipäiväkeräysten tuotot Animalia käyttää eläinten oikeuksien edistämiseen. Jaa juhlailoasi ja auta keräyksellä niitä eläimiä, jotka usein jäävät avun ulkopuolelle!
 
Merkkipäiväkeräys eläimille on helppo tehdä alla ovilla ohjeilla.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme animalia@animalia.fi tai 09 720 6590 (ma-to klo 10-15) mikäli toivot, että käytämme merkkipäiväkeräyksen tuotot sinun sydäntäsi lähellä olevan eläinryhmän hyväksi tai haluat tiedon siitä paljonko keräys tuotti.

Keräys lahjoituksina Animalian tilille

  • Kerro juhlavieraillesi hyvissä ajoin, että toivot tavaran sijaan lahjoituksia eläimille.  
  • Anna vieraillesi seuraavat lahjoitusohjeet:  

Tee lahjoitus MobilePay-sovelluksella: Avaa MobilePay. Lähetä sinulle sopiva summa Animalian lahjoitusnumeroon 92940. Kirjoita viestikenttään lahjan saajan nimi tai muu tunnussana, esimerkiksi ”Maija Meikäläinen 60”. Viimeistele lahjoitus MobilePayn ohjeiden mukaan.

Tai:

Tee lahjoitus tilisiirrolla Animalia ry:n lahjoitustilille FI24 1011 3000 260629. Kirjoita viestikenttään lahjan saajan nimi tai muu tunnussana, esimerkiksi ”Maija Meikäläinen 60”. Viimeistele lahjoitus verkkopankin ohjeiden mukaan.

Merkkipäiväänsä viettävää voi muistaa myös Lahja eläimille -aineettomalla lahjalla

Jos olet itse juhlavieras niin Lahja eläimille -aineeton lahja on oivallinen tapa muistaa päivänsankaria ja auttaa samalla eläimiä. Tilaa Lahja eläimille -kortti postitettavana tai sähköisenä korttina.

Lahja eläimille -kortti on oivallinen lahja sellaisenaan tai sen voi liittää pakettiin onnittelukortin asemesta. Lämmin kiitos, kun autat eläimiä lahjoituksellasi!

Onnittele ja tee samalla hyvää eläimille

Lahjoituksen kohde

Lahjoitettava summa

Muistokeräys eläimille 

Muistolahjoitus tai -keräys eläimille on kaunis tapa kunnioittaa edesmennyttä läheistä ja juhlistaa hänen elämänsä tärkeitä arvoja. Voit tehdä muistolahjoituksen itse tai sopia muistamisesta yhteisesti lähipiirin kesken.  

Tee lahjoitus Animalia ry:n lahjoitustilille FI24 1011 3000 260629. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi työlle jonkin tietyn eläinryhmän hyväksi, käytä tilisiirron yhteydessä sopivaa viitenumeroa. Kohdennetun lahjoituksen voit tehdä myös verkon kautta ylläolevalla lomakkeella.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme animalia@animalia.fi tai 09 720 6590 (ma-to klo 10-15), jos haluat tiedon siitä paljonko muistokeräys tuotti tai toivot, että tuotot käytetään tietyn eläinryhmän hyväksi.

Aineeton lahja ilahduttaa päivänsankaria ja auttaa eläimiä 

Etsitkö laajempaa valikoimaa valmiita eläinaiheisia kortteja? Olemme laatineet valikoiman aineettomia lahjoja ladattavine kortteineen Animalian Lahja eläimille -kauppaan. Kukin lahja symboloi eläimiin ja eläinten oikeuksiin liittyvää kipukohtaa, joihin Animalia löytää ratkaisuja lahjoitusten mahdollistamana. Valikoimastamme löydät myös aineettomia lahjoja perinteisillä postitettavilla korteilla.  
 
Eläinkysymykset ovat alati kiinnostavampia ja tärkeämpiä kaikenikäisten ihmisten parissa. Anna tavaran sijaan aineeton lahja eläimille, niin autat ja ilahdutat. Lahjasi avulla teemme yhdessä maailmasta eläinten näköisen.

Lue myös: Miten Animalian aineeton lahja auttaa?

Animalia Loppu Turkistarhaukselle -aineeton lahja

Lue lisää:

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021.
Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758.

Kuvat: Jo-Anne McArthur, Andrew Skowron, Anni Sairio, Animalian arkisto