Yrityslahjoitus auttaa eläimiä ja muuttaa arvonne teoiksi. Kuvituskuva.
YRI
TYK
SIL
LE
Yrityslahjoituksilla apua eläimille

Tuokaa yrityksenne arvot esiin ja tukekaa eläinten puolesta tehtävää työtä. Tarjoamme lahjoitusten lisäksi myös muita yhteistyömahdollisuuksia.

Yrityslahjoituksilla apua eläimille

Tuokaa yrityksenne arvot esiin ja tukekaa eläinten puolesta tehtävää työtä. Tarjoamme lahjoitusten lisäksi myös muita yhteistyömahdollisuuksia.

Yrityslahjoitus auttaa eläinten puolesta tehtävää työtä

Yrityslahjoitus tekee eläinystävälliset arvonne todeksi. Animalia tarjoaa yrityksille ja yhteisöille lukuisia vaihtoehtoja silloin, kun haluatte tehdä hyvää eläimille.

Animalia on asiantuntija- ja eläinoikeusjärjestö, joka tekee töitä eläinten oikeuksien eteen tuottamalla tietoa, kampanjoimalla ja vaikuttamalla lainsäädäntöön. Tekemällä yrityslahjoituksen tai auttamalla muulla tavoin varmistatte, että pitkäjänteinen työ eläinten puolesta voi jatkua.

Tutustukaa vaihtoehtoihin ja löytäkää juuri teidän yrityksellenne tai yhteisöllenne sopiva tapa tukea työtä eläinten puolesta:

Kuulemme myös mielellämme, mikäli Teillä on ajatuksia yhteistyöprojektista tai muista keinoista, joilla haluaisitte tukea työtä eläinten puolesta.

Yrityslahjoitus nimissänne verkossa tai tilisiirrolla

Lahjoituksenne avulla teemme kotimaista asiantuntijatyötä eläinten olojen parantamiseksi. Kampanjoimme julkisesti ja vaikutamme päättäjiin. Tuotamme omia julkaisuja, videoita ja muuta mediasisältöä ja tuomme siten eläimiä koskevaa uutta tutkimustietoa kaikkien saataville.

Lahjoitus on arvokas teko eläinten hyväksi

Lahjoituksen kohde

Lahjoitettava summa

Mikäli tarvitsette lahjoituksesta tositteen tai haluatte tehdä yrityslahjoituksen laskulla, ottakaa meihin yhteyttä.

Voitte lahjoittaa myös suoraan tilisiirrolla Animalian lahjoitustilille: FI24 1011 3000 260629 (BIC: NDEAFIHH). Jos haluatte kohdentaa lahjoituksen tiettyyn toimintakohteeseen, käytättehän tilisiirron yhteydessä asianmukaista viitenumeroa.

Voitte kertoa halutessanne omissa kanavissanne tekemästänne yrityslahjoituksesta. Jos teette lahjoituksen esimerkiksi työntekijänne merkkipäivän kunniaksi, voitte ladata käyttöönne tulostettavan lahjoitustodistuksen tästä.

Muita vaihtoehtoja yrityksille eläinoikeustyön tukemiseen

Aineeton yrityslahja eläimille

Olemme paketoineet Animalian aineettomista lahjoista yrityksille valmiit paketit, joista on helppo valita sopiva vaihtoehto esimerkiksi joulutervehdyksiinne. Saatte halutessanne postitettavia kortteja tarvittavan määrän sekä materiaaleja sähköisesti jaettavaksi omalla logollanne räätälöitynä. Lisätietoa yrityslahjapaketeista sekä aineettomien lahjojen ajantasainen valikoima löytyvät Lahja eläimille -kaupastamme.

Yhteisöjäsenyys

Yritys tai yhteisö voi tukea Animalian toimintaa yhteisöjäsenyydellä. Yhteisöjäsenenä tuette työtä eläinten puolesta maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. Eläinoikeusjärjestön jäsenyys on arvovalinta ja tärkeä tuen osoitus eläimille.  
 
Lähtökohtaisesti kaikki, jotka kannattavat haluavat tukea eläinten oikeuksia, eläinsuojelua ja Animalia ry:n toimintaan, ovat tervetulleita jäseneksi.  
 
Yhteisöjäsenyys maksaa 250 € / kalenterivuosi. Kerron mielelläni lisää yhteisöjäsenyydestä elina.lahikainen@animalia.fi tai p. 044 242 8641. 
 
Yhteisöjäsenyyden voi myös maksaa suoraan Animalian jäsenmaksutilille FI77 2298 1800 0001 89 (BIC: NDEAFIHH).  

Keräyslippaat liikkeessä

Ottamalla Animalian rahankeräyslippaan liiketiloihinne viestitte samalla asiakkaillenne eläinystävällisistä arvoista. Mikäli haluatte tarjota paikan keräyslippaallemme, otattehan yhteyttä, niin katsotaan asia yhdessä kuntoon! Yhteystiedot löydätte tämän sivun lopusta.

Ilmoitustilan osto Animalia-lehdessä

Animalia-lehti ja sen verkkojulkaisu Animalia-media ovat journalistia julkaisuja, joiden pääteemoina ovat eläinten oikeudet ja eläinsuojelu. Animalia-lehti on palkittu vuonna 2020 Kultti ry:n Vuoden laatulehtenä. Ostamalla ilmoitustilaa tavoitat yhteiskunnasta, eläimistä, ympäristöstä ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneet lukijat. Lue lisää Animalia-lehdestä ja tutustu mediakorttiin.

Yhteistyöprojektit yritysten ja yhteisöjen kanssa – yhteisvoimin eläinten oikeuksien puolesta 

Teemme ilolla yhteistyötä erilaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Eettisemmän ja ekologisesti kestävän yhteiskunnan rakentaminen on meidän kaikkien yhteinen asia!  
 
Yhteistyön tulee hyödyttää kaikkia mukana olevia osapuolia. Yritysyhteistyön mahdollisia hyötyjä ovat esimerkiksi uusien yleisöjen tavoittaminen, resurssien ja osaamisen jakaminen tai erilaisten toimintatapojen ja -kulttuurien oppiminen. Yhteistyöprojektien tulisi tarjota mahdollisuuksia vaikuttavuuden kasvattamiseen ja verkostoitumiseen.

Yritysyhteistyö on tapa tuoda arvojanne näkyviksi ja edistää eläinten oikeuksia. Tarjoamme mieluusti myös neuvontaa ja keskusteluapua, mikäli kaipaatte tukea eläineettiseen pohdintaan tai eettisempien valintojen tekemiseen.  
 
Sovimme yhteistyön sisällöstä, kestosta ja vastuista aina tapauskohtaisesti. Vaihtoehtoja yhteistyölle on monia. 

Animalian noudattaa yritysyhteistyössä seuraavia perusperiaatteita:  

Yhteistyökumppanimme

 • kunnioittavat Suomen ja EU:n eläinten suojelua ja hyvinvointia koskevaa lainsäädäntöä 
 • pyrkivät toiminnassaan huomioimaan eläinten oikeudet 
 • haluavat aktiivisesti kehittää omaa toimintaansa eläineettisesti kestävään suuntaan 
 • jakavat kanssamme vastuulliset arvot ja näkevät empatian voimavarana 
 • haluavat edistää eettisemmän ja ekologisesti kestävän yhteiskunnan kehitystä aktiivisesti omalla toimialallaan. 

Emme tee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka

 • saavat pääasiallisen tuottonsa seuraavista: lihateollisuus, maitoteollisuus, turkisteollisuus, lääketeollisuus tai kalastus 
 • rikkovat Suomen ja EU:n eläinten suojelua ja hyvinvointia koskevia lakeja  
 • käyttävät markkinointiviestinnässään eläimiä tavalla, joka ei ota huomioon eläinten yksilöllisyyttä ja tarpeita 
 • edistävät sairaiden (kuten hengitys- tai luustosairauksista kärsivien) lemmikkieläinrotujen tai eksoottisten lemmikkieläinten suosiota. 

Esimerkkejä yhteistyön muodoista Animalian kanssa: 

 • tapahtumakohtainen yhteistyö; yhteinen tilaisuus, tapahtumatuotanto, teemoiteltu ohjelmakokonaisuus, puheohjelmaa…  
 • näkyminen Animalian tapahtumassa ohjelma- tai palveluntuottajana, esim. ruokakoju  
 • tarvikkeiden, työvoiman, palkinnon tms. lahjoittaminen tiettyyn tilaisuuteen tai esimerkiksi arvontapalkinnoksi 
 • tilan tarjoaminen Animalian tapahtumalle  
 • Animalian tarjoama konsultointi yritykselle 
 • yrityksen tarjoama pro bono -palvelu Animalialle   
 • nimetystä tuotteesta, pääsylipuista tms. osuuden lahjoittaminen Animalialle tiettynä kampanja-aikana; nimikkotuotteet  

Innostuitko näistä tai haluatko ehdottaa jotain kokonaan uutta ideaa? Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille. Ota yhteyttä!

Heidi Kivekäs

toiminnanjohtaja

050 384 5072

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021.
Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758.

Kuvat: Dmitry Pichugin, Anni Sairio, Getty Images

Ajankohtaista Animalialta