Tule mukaan ja auta eläimiä omalla tavallasi. Jokainen on tärkeä. Kuvituskuvassa kana ja ihminen.
TU
LE
MU
KAAN

Tule mukaan edistämään eläinten oikeuksia

Tule mukaan tekemään hyviä tekoja eläinten puolesta! Animalialaiset muodostavat lämminhenkisen eläimistä välittävien ihmisten yhteisön. Yhdessä teemme maailmasta eläinten näköisen.

Animalia tuo ihmisiä yhteen edistämään eläinten oikeuksia. Tarjoamme väyliä edistää eläinten oikeuksia sinulle sopivin keinoin. Halusitpa sitten vaikuttaa peukuttamalla somessa, käyttää ääntäsi eläinten puolesta vetoomuskampanjoissa, tukea rahallisesti tai hypätä aktiivisesti mukaan toimintaan, Animalian kautta löydät elämäntilanteeseesi sopivan tavan auttaa eläimiä. Jokainen eläimiä puolustava on meille animalialainen!  

Tule mukaan ja liity eläinten puolustajien joukkoon

Osallistu Animalian toimintaan antamalla aikaasi vapaaehtoisena, liittymällä jäseneksi tai lahjoittamalla. Kauttamme löydät varmasti sinulle sopivan keinon parantaa eläinten oloja! Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä, kysyä lisätietoja tai kertoa omat ideasi eläinten oikeuksien edistämiseksi.

Opettaja! Kaipaatko materiaaleja eläinten oikeuksista?

Eläinten oikeudet kiinnostavat lapsia ja nuoria. Animalia tarjoaa maksutonta materiaalia opetuksen tueksi.

Eläinoikeusajattelu on näkökulma yhteiskuntaan. Sen käsittely opetuksessa antaa nuorille työkaluja tehdä päätöksiä aktiivisina yhteiskunnallisina toimijoina ja kuluttajina. Eläinten oikeudet kytkeytyvät nuoria puhuttaviin aikamme haasteisiin, kuten ilmastonmuutokseen ja pandemioihin, mutta myös arkisiin päätöksiin ruokakaupassa, vaateostoksilla tai vaaliuurnilla. Tutustu Animalian kouluille ja opettajille räätälöimään maksuttomaan oppimateriaaliin!

Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät vastauksia tyypillisimpiin lahjoittamista ja jäsenyyttä koskeviin kysymyksiin. Kuvituskuvassa ihminen ja sika.

Usein kysytyt kysymykset jäsenyydestä ja kuukausilahjoittamisesta

Miten liityn jäseneksi? Entä kuukausilahjoittajaksi? Mikä ero näillä on? Miten teen e-laskun?

Usein kysytyt kysymykset -osiosta löydät vastaukset tyypillisimpiin jäsenyyttä ja lahjoittamista koskeviin kysymyksiin. Voit myös milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää.

Kuvat: Jo-Anne McArthur

Ajankohtaista Animalialta