Turkittomat liikkeet

Löydä turkittomuuteen sitoutuneet merkit ja vaateliikkeet

Fur Free Retailer on kansainvälinen merkintäjärjestelmä, johon sitoutuneet jälleenmyyjät ja vaatemerkit eivät pidä valikoimissaan aitoja turkiksia tai turkissomisteisia tuotteita.

Pyri suosimaan näitä vaateliikkeitä ja merkkejä, jotta voit olla varma, ettei tuotteissa ole aitoja turkissomisteita. Pyydä myös järjestelmän ulkopuolella olevia liikkeitä sitoutumaan turkittomaan merkintäjärjestelmään, jotta saamme siitä mahdollisimman kattavan!

Alta löydät Suomessa toimivat vaatealan jälleenmyyjät ja täällä myytävät merkit, jotka ovat sitoutuneet turkittomuuteen ja allekirjoittaneet sitä koskevan kansainvälisen sitoumuksen. Kaikki kansainvälisen listan liikkeet ja merkit voit katsoa hakuvalikon asetuksia muuttamalla. Lisätietoja kansainvälisestä merkintäjärjestelmästä löydät sivulta FurFreeRetailer.com.

Jos yrityksesi haluaa sitoutua turkittomuuteen, annamme aiheesta mielellämme lisätietoja ja autamme sitoumuksen tekemisessä. Lisätietoja saa Laura Uotilalta, laura.uotila@animalia.fi tai p. 050 543 9601.