Animalian toimisto

Suvilahdenkatu 4

4. huhtikuuta 2024

kello 18-21

Animalian toimisto · 4. huhtikuuta 2024

Uusien ilta Helsingissä

Haluaisitko mukaan toimintaan eläinoikeuksien edistämiseksi?

Animalian pääkaupunkiseudun alueosaston uusien ilta on helppo mahdollisuus tulla mukaan toimintaamme. Uusien illassa kerromme Animaliasta sekä esittelemme paikallisryhmän toimintaa. Tilaisuuden lopuksi katsomme SLAY-elokuvan (2022, kesto 1h 25min).

Tarjolla on pientä vegaanista purtavaa, minkä vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta osamme varata tarpeeksi tarjoilua.
Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/tmkSSNAmu4SUmit78
Tilaisuuteen voi osallistua myös vaikka ilmoittautuminen unohtuisi.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Linkki Google Meetsiin julkaistaan ennen tapahtumaa Facebook-tapahtumassa: facebook.com/events/772202324626880 tai kysy sähköpostitse: paakaupunkiseutu at animalia.fi

Mikä PKS:
Vapaaehtoisista koostuva alueosastomme Pääkaupunkiseudun alueosasto (PKS) järjestää tapahtumia, tempauksia ja lukupiirejä eläinoikeudellisten teemojen ympärillä. Animalian pääkaupunkiseudun alueosaston toiminta on rentoa yhdessäolemista ja aktiivista tekemistä, johon kuuluu mm. yhteisiä lukupiirejä, tapahtumia ja vaikuttamistyötä, vegaaniruokaa ja elokuvailtoja.

Kenelle:
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille ja jo mukana oleville aktiiveille. Mitä enemmän meitä on, sitä suurempi voima joukossamme on eli kutsu myös kaveri mukaan!

Missä:
Uusien ilta järjestetään Animalian toimistolla osoitteessa Suvilahdenkatu 4 (Sörnäisten metroaseman lähellä). Tila on esteetön wc-tiloja lukuun ottamatta.

Lisätietoa SLAY-elokuvasta: https://www.imdb.com/title/tt20102630/

Lämpimästi tervetuloa!