lauantaina 22.10.2022 Hämeensillalla klo 16.00. -17.00.

Turkistarhaus historiaan! – mielenilmaus Tampereella

Oikeutta eläimille ja Animalia järjestävät turkistarhausta vastustavan mielenilmauksen Tampereella lauantaina 22.10.2022 Hämeensillalla klo 16.00. -17.00.
Tule mukaan! 🙂

Suomessa turkisalaa koskeva lainsäädäntö on jäämässä jälkeen muun Euroopan kehityksestä, sillä useita vuosia valmisteilla ollut eläinten hyvinvointilaki ei sellaisenaan voimaan astuessaan puutu kestämättömään ja epäeettiseen turkistarhaukseen. Sen sijaan useat muut Euroopan unionin maat ovat joko kieltäneet turkistarhauksen kokonaan tai rajoittaneet alan toimintaa merkittävästi lainsäädännön keinoin.

Oikeutta eläimille ja Animalia ovat mukana eurooppalaisessa Fur Free Europe -kansalaisaloitteessa ja vaatii EU:ta:
• kieltämään turkistarhauksen ja
• kieltämään turkistarhoilta peräisin olevien turkisten myynnin EU:ssa.

Kun Euroopan unionin laajuisen kansalaisaloitteen on allekirjoittanut miljoona henkilöä, on Euroopan komissio velvollinen käsittelemään aloitteen.

Auta meitä ja allekirjoita kansalaisaloite ja/tai tule kanssamme hiljaiseen, kaikille avoimeen kylttimielenilmaukseen.
Mielenilmauksella toivomme saavamme huomiota Fur Free Europe -kansalaisaloitteelle ja tukevamme nimienkeruuta. Tällä hetkellä lähes 60 000 suomalaista on allekirjoittanut aloitteen. Euroopan unionin alueella aloitetta on tukenut jo yli 400 000 Euroopan unionin kansalaista.

Tapaamme 22.10. klo 15:45 Hämeensillalla, Sokoksen puolella. Lainaa meiltä kyltti tai ota mukaan oma turkistarhausta vastustava kylttisi. Seisomme hiljaa rauhallisessa mielenilmauksessa jalkakäytävän reunassa häiritsemättä ohikulkijoita noin tunnin ajan pidellen kylttejä. Pyydämme jättämään lemmikit kotiin.

Fur Free Europe -kansalaisaloitteen voit allekirjoittaa täällä: https://furfreeeurope.fi/

Tervetuloa mukaan tekemään Suomesta ja Euroopan unionista turkistarhaton!