tiistai 14.2. klo 18-20

Paint & Party – maalataan eläinten hyväksi

Ystävänpäivänä 14.2. luodaan taidetta eläinten hyväksi! Paint&Party ja Animalian Tampereen alueosasto järjestävät maalausillan, jonka tuotosta Paint&Party ohjaa 50 % Animalia Tampereen alueosaston paikallistoimintaan. Myös ohjaajat ovat mukana hyväntekeväisyyshengessä.

Tule avoimin mielin: aiempaa maalauskokemusta et tarvitse. Hae tiskiltä lasi lempijuomaa käteesi ja nappaa sivellin toiseen käteen. Luodaan yhdessä hyvää! Mukaan tarvitset vain kassin, jossa kuljetat valmiin maalauksesi kotiin tilaisuuden jälkeen.

Varaathan paikkasi etukäteen osoitteesta paintparty.fi. Paikkoja on 24 ja ne menevät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesto: 2h
Hinta: 39€ / hlö

Paint&Party on matalan kynnyksen huvikonsepti, jossa luodaan ohjatusti oma upea taideteos rennossa ja sosiaalisessa ilmapiirissä. Viini- ja juomatarjoilu pitää fiiliksen mukaan sivellinkäden rentona, kun tapahtuma järjestetään ravintolamiljöössä. Palvelu on suunnattu taiteen ensikertalaisille sekä taiteen ja viihteen yhdistelmästä nauttiville. Paint&Party vahvistaa myös kulttuurin jalansijaa vapaa-ajan palveluiden tarjonnassa!

Tilaisuuden kulku:

Paikalle saapuessa innokkaita maalareita odottaa valmiiksi katettu maalauspaikka, välineet, värit, essut ja iloiset ohjaajamme. Paikalle on hyvä saapua 5-10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voi rauhassa asettua paikalleen ja tilata haluamansa juoman ravintolan tarjonnasta. Ohjaus alkaa lyhyellä esittelyllä, jossa käydään läpi illan aihe, “pelisäännöt” pilke silmäkulmassa sekä lyhyt esittely itse konseptista. Seuraavaksi päästään ohjaajan johdolla tarttumaan toimeen, ja hahmottelemaan omaa luomusta kanvaasille!

Puoliajalla osallistujilla on aikaa kierrellä ja jutella myös muiden osallistujien ja ohjaajien kanssa vapaasti, tai jopa tilata ravintolasta ennalta naposteltavaa. Tilaisuuden päätyttyä paikalta poistutaan hymyssä suin, oma uniikki teos kainalossa (tai jatketaan yhteistä aikaa tilassa). Halutessaan tunnilta saa myös ohjaajien ottamia kuvia omaan käyttöön!

Illan teeman voi yksityistilaisuuteen valita ryhmä itse. Ohjaaja opastaa teeman mukaisen maalauksen saloihin, ja osallistujilla on vapaus seurata ohjausta, hyödyntää tekniikoita ja vinkkejä omaan tyyliin, tai lähteä omille teilleen ja maalata jotain ihan muuta. Apua ohjaajilta saa myös teeman ulkopuolisiin vinkkeihin!

Kesto: 2h
Hinta: 39€ / hlö
Taitotaso: Minkäänlaista aikaisempaa taideosaamista ei tarvita. Varoituksen sana kuitenkin, sillä saatat jäädä maalaamiseen koukkuun!