Ole mukana ajamassa eläinten asiaa

Eläimet eivät voi puhua omasta puolestaan. Siksi meitä tarvitaan!

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa. Liity Animalian jäseneksi!

Animalia on Suomen vaikuttavin eläinjärjestö, jota tukee jo noin 5000 jäsentä ja lahjoittajaa. Jäsenten ja lahjoittajien tuella työskentelemme eläinten puolesta pitkäjänteisesti monella eri tasolla: teemme kuluttajakampanjointia, vetoamme yrityksiin ja peräänkuulutamme muutoksia lakeihin ja asetuksiin. Osallistumme poliittisiin työryhmiin, tapaamme poliitikkoja ja valmistelemme lausuntoja. Monitasoinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen takaa sen, että työstämme on apua mahdollisimman monelle eläimelle.

Miten Animalia toimii?

  • Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Käymme eläinaiheista julkista keskustelua omissa kanavissamme ja mediassa.
  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimetturkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa, ja otamme kantaa eläineettisiin kysymyksiin.
  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan paitsi asenteisiin ja käytäntöihin, myös lainsäädäntöön ja asetuksiin.
  • Julkaisemme viikottain asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia verkkosivuillamme, ja jaamme eläinaiheisia näkökulmia ja osallistumme keskusteluihin somessa. Julkaisemme omaa Animalia-lehteämme neljä kertaa vuodessa ja tuotamme Suomen ainoaa eläinoikeuksiin keskittyvää podcastia.
  • Järjestämme omia tapahtumia, tempauksia ja mielenosoituksia. Osallistumme erilaisiin seminaareihin, paneelikeskusteluihin ja messutilaisuuksiin näytteilleasettajina ja puhujina.
  • Ylläpidämme Suomessa eläinkokeettoman kosmetiikan listaa sekä turkittomien liikkeiden listaa. Jaamme tietoa myös vegaaniruokavaliosta.
  • Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

Liity jäseneksi

Yhdessä tukijoidemme kanssa olemme saavuttaneet monia edistysaskeleita eläinten hyväksi. Esimerkiksi häkkikanalakielto ja kytkettynä elävien lehmien oikeus jaloitella kesäisin ovat pitkäjänteisen työn tuloksia, samoin kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa historian ensimmäistä kansalaisaloitetta turkistarhauksen kieltämiseksi.

Viimeisin saavutus on Särkäniemen delfinaarion sulkeutuminen. Tällä hetkellä työskentelemme erityisesti eläinsuojelulain uudistuksen parissa, jotta saisimme Suomen viimein aidosti eläimiä suojelevan lain.

Toimimme lähes täysin jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa. Jäsenten ja lahjoittajien tuki ja mandaatti on edellytys työlle eläinten hyväksi.

Jäsenenä pääset halutessasi vaikuttamaan Animalian vuosikokouksissa. Käytännönläheinen osallistuminen on mahdollista myös alueosastojen kautta. 

Haluaisitko tukea toimintaa kuukausilahjoittajana?

Jos sinulle on mielekkäintä tukea toimintaa kuukausittaisella suoraveloituksella, lue lisää kuukausilahjoittamisesta. Se on helppo ja tehokas tapa auttaa.

Myös kuukausilahjoittana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden ja kuulet ajankohtaiset eläinasiat sähköisen kirjeen välityksellä. Tarjoamme kuukausilahjoittajillekin verkkokauppamme tuotteita tukijahintaan. Erona kuukausilahjoitukseen jäsenyydessä on se, että jäsenenä voit haluessasi myös osallistua esimerkiksi Animalian vuosikokoukseen ja sinulle toimitetaan jäsenkortti, jolla saat etuja myös yhteistyökumppaneidemme liikkeistä. Jos haluat, voit olla sekä jäsen että kuukausilahjoittaja!