Ole mukana ajamassa eläinten asiaa

Eläimet eivät voi puhua omasta puolestaan. Siksi meitä tarvitaan!

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa. Liity Animalian jäseneksi!

Animalia on Suomen vaikuttavin eläinjärjestö, jota tukee jo noin 5000 jäsentä ja lahjoittajaa. Yhdessä olemme enemmän!

Jäsenten ja lahjoittajien tuella työskentelemme eläinten puolesta pitkäjänteisesti monella eri tasolla: teemme kuluttajakampanjointia, vetoamme yrityksiin ja peräänkuulutamme muutoksia lakeihin ja asetuksiin. Osallistumme poliittisiin työryhmiin, tapaamme poliitikkoja ja valmistelemme lausuntoja.

Monitasoinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen takaa sen, että työstämme on apua mahdollisimman monelle eläimelle.

Miten edistämme eläinten oloja ja oikeuksia?

  • Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Käymme eläinaiheista julkista keskustelua omissa kanavissamme ja mediassa.

  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimetturkiseläimet sekä koe-eläimet. Tarvittaessa otamme kantaa myös muiden eläinten käyttöön liittyviin kysymyksiin. Tarjoamme päätöksenteon tueksi aina eläineettisen näkökulman.

  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan sekä yleiseen asenneilmapiiriin että lainsäädäntöön.

Animalia viestii ja vaikuttaa näkyvästi

  • Julkaisemme viikottain asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia verkkosivuillamme, ja jaamme eläinaiheisia näkökulmia ja osallistumme keskusteluihin somessa. Julkaisemme omaa Animalia-lehteämme neljä kertaa vuodessa ja tuotamme Suomen ainoaa eläinoikeuksiin keskittyvää podcastia.

  • Järjestämme omia tapahtumia, tempauksia ja mielenosoituksia. Osallistumme erilaisiin seminaareihin, paneelikeskusteluihin ja messutilaisuuksiin näytteilleasettajina ja puhujina.

  • Ylläpidämme Suomessa eläinkokeettoman kosmetiikan listaa sekä turkittomien liikkeiden listaa. Supersuositut listat toimivat eläineettisesti kestävän kuluttamisen apuna.


  • Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

Jäsenenä rakennat empaattisempaa maailmaa eläimille

Yhdessä tukijoidemme kanssa olemme saavuttaneet monia edistysaskeleita eläinten hyväksi. Esimerkiksi häkkikanalakielto ja kytkettynä elävien lehmien oikeus jaloitella kesäisin ovat pitkäjänteisen työn tuloksia, samoin kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa historian ensimmäistä kansalaisaloitetta turkistarhauksen kieltämiseksi.

Toimimme lähes täysin jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa. Jäsenten ja lahjoittajien tuki ja mandaatti on edellytys työlle eläinten hyväksi.

Mitä saat, kun liityt jäseneksi?

Jäsenenä saat Animalia-lehden neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna. Tarjoamme jäsenille säännöllisesti myös muita etuja, joista kerromme  kuukausittaisessa sähköisessä uutiskirjeessä.

Jäsenenä pääset halutessasi vaikuttamaan Animalian vuosikokouksissa. Jäsenenä voit vaikuttaa siihen, mihin suuntaan järjestön toiminta kehittyy.

Haluaisitko tukea toimintaa kuukausilahjoittajana?

Onko sinulle mielekkäintä tukea toimintaa kuukausittaisella suoraveloituksella? Lue lisää kuukausilahjoittamisesta! Se on helppo ja tehokas tapa auttaa.

Myös kuukausilahjoittana saat halutessasi neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden ja kuulet ajankohtaiset eläinasiat sähköisen kirjeen välityksellä. Erona kuukausilahjoitukseen jäsenyydessä on se, että jäsenenä voit vaikuttaa Animalian toimintaan vuosikokouksessa. Jos haluat, voit olla sekä jäsen että kuukausilahjoittaja!