Lahjoita parempi maailma eläimille

Pitkäjänteinen työmme on mahdollista yksityishenkilöiden tuen avulla. Jokainen lahjoitus on tärkeä

Lahjoita #Kalarakas-kampanjakeräykseen ja vaadi oikeuksia unohdetulle eläinryhmälle! 

Tulevaisuuden eläinoikeuskysymys on jo täällä. Auta meitä vastaamaan siihen!

Näin lahjoitat #Kalarakas-kampanjalle:

Lahjoituksesi avulla tuotamme omia julkaisuja, videoita ja muuta mediasisältöä ja tuomme siten kaloja koskevaa uutta tutkimustietoa kaikkien saataville. Järjestämme yleisötilaisuuksia kalojen oikeuksista ympäri Suomen. Nostamme esiin kalankasvatuksen eläineettisiä ongelmia ja peräänkuulutamme kaloja koskevaa asetusta eläinsuojelulakiin. Lisäksi edistämme kasvissyöntiä esittelemällä helppoja kasvisruokavaihtoehtoja ja kannustamme kokeilemaan vegaanista ruokavaliota.

Lämmin kiitos tuestasi!

Miksi tehdä lahjoitus?

LAHJOITTAMALLA MAHDOLLISTAT, ETTÄ TYÖ ELÄINTEN HYVÄKSI JATKUU

Animalian toiminta pohjautuu yksityishenkilöiltä saataviin lahjoituksiin ja tukeen. Voit päättää vapaasti, lahjoitatko kahvikupin, kauppakassillisen vai lomamatkan hinnan verran; jokainen lahjoitus on tärkeä ja edesauttaa  eläinten hyväksi tehtävää työtä.

YHDESSÄ VOIMME VAIKUTTAA!

Kaikki tukijamme ovat osa Animaliaa. Jäsenenä tai kuukausilahjoittajana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden. Järjestämme myös tapahtumia ympäri Suomea. Niihin ovat tervetulleita kaikki eläinten oikeuksista kiinnostuneet.

LAHJOITUS KERTOO ARVOISTASI

Lahjoitus Animalialle on vahva viesti arvoistasi: välität eläinten oikeuksista, hyvinvoinnista ja yhteiskunnallisesta asemasta. Lahjoittaminen on konkreettinen keino tuoda omat arvosi esiin. Samalla voit halutessasi näyttää esimerkkiä lähipiirillesi.

MITÄ ENEMMÄN MEITÄ ON, SITÄ PAREMMIN VOIMME VAIKUTTAA

Yhdessä olemme yli 55 vuoden aikana saavuttaneet merkittäviä eläinten hyvinvointia lisääviä edistysaskeleita: kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella, perinteisten häkkikanaloiden kielto, alati kasvava turkittomien liikkeiden lista… Animalian tukijana olet mukana edelläkävijöiden joukossa. Työ jatkuu sinun tuellasi – kiitos, että välität!

Miten Animalia toimii?

  • Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Käymme eläinaiheista julkista keskustelua omissa kanavissamme ja mediassa.
  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimetturkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa, ja otamme kantaa eläineettisiin kysymyksiin.
  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan paitsi asenteisiin ja käytäntöihin, myös lainsäädäntöön ja asetuksiin.
  • Julkaisemme viikottain asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia verkkosivuillamme, ja jaamme eläinaiheisia näkökulmia ja osallistumme keskusteluihin somessa. Julkaisemme omaa Animalia-lehteämme neljä kertaa vuodessa ja tuotamme Suomen ainoaa eläinoikeuksiin keskittyvää podcastia.
  • Järjestämme omia tapahtumia, tempauksia ja mielenosoituksia. Osallistumme erilaisiin seminaareihin, paneelikeskusteluihin ja messutilaisuuksiin näytteilleasettajina ja puhujina.
  • Ylläpidämme Suomessa eläinkokeettoman kosmetiikan listaa sekä turkittomien liikkeiden listaa. Jaamme tietoa myös vegaaniruokavaliosta.
  • Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.