Lahjoita parempi maailma eläimille

Pitkäjänteinen työmme on mahdollista yksityishenkilöiden tuen avulla. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Lahjoita ja edistä eläinten oikeuksia

Tue työtä eläinten hyväksi ja tee lahjoitus. Jokainen lahjoitus vie meitä kohti empaattisempaa maailmaa eläimille. Työmme perustuu lähes täysin yksityishenkilöiltä saatavaan tukeen, joten jokainen lahjoitus on arvokas. Lahjoita nyt ja auta eläimiä!

Kohdenna kertalahjoitus kuten haluat

Miten Animalia toimii?

  • Animalia on asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Käymme eläinaiheista julkista keskustelua omissa kanavissamme ja mediassa.

  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa, ja otamme kantaa eläineettisiin kysymyksiin.

  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan paitsi asenteisiin ja käytäntöihin, myös lainsäädäntöön ja asetuksiin.

Lahjoita MobilePaylla

Voit tehdä lahjoituksen haluamallasi summalla helposti ja nopeasti MobilePay-sovelluksella:

Avaa MobilePay-sovellus. Valitse haluamasi lahjoitussumma ja lähetä se Animalian numeroon 92940.

Mikäli puhelimessasi ei vielä ole MobilePay-sovellusta, lataa se Google Play -kaupasta tai Apple Storesta.

Lahjoita tekstiviestillä

Tee kertalahjoitus kätevästi tekstarilla. Valitse sinulle sopiva summa:

Lahjoita 20 €: tekstaa ANIMALIA20 numeroon 16155.

Lahjoita 15 €: tekstaa ANIMALIA15 numeroon 16155.

Lahjoita 10 €: tekstaa ANIMALIA10 numeroon 16155.

Lahjoita 5 €: tekstaa ANIMALIA5 numeroon 16155.

Lahjoitukset veloitetaan seuraavalta puhelinlaskultasi.

 

Kuukausittainen lahjoitus – helppoa ja tehokasta

Ole osa muutosta ja liity mukaan – Animalian tukijana olet edelläkävijöiden joukossa!

Säännöllinen lahjoitus mahdollistaa, että voimme suunnitella ja kehittää toimintaamme eläinten oikeuksien edistämiseksi pitkälle tulevaisuuteen. Pienikin kuukausittainen summa tarjoaa suuren avun eläimille. Tehokas tapa auttaa on tehdä kuukausilahjoituksesta e-lasku verkkopankissasi.

Mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan?

Emme voisi kampanjoida eläinten hyväksi ilman lahjoituksia, eikä eläinten asema yhteiskunnassa voi parantua ilman pitkäjänteistä asiantuntija- ja vaikuttamistyötä. 

Lahjoituksesi avulla tuotamme omia julkaisuja, videoita ja muuta mediasisältöä ja tuomme siten eläimiä koskevaa uutta tutkimustietoa kaikkien saataville. Kiitos, kun edistät eläinten oikeuksia!

Lahjoituksen tekeminen onnistuu myös mobiilimaksuna tai tilisiirrolla. Tee tilisiirto näillä tiedoilla: saaja Animalia ry, tilinumero FI24 1011 3000 2606 29, viite 221216.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Päätöksen numero RA/2016/719.