Kuukausilahjoitus eläinten hyväksi

Lahjoita ja edistä eläinten oikeuksia. Tekemällä lahjoituksen varmistat, että Animalian pitkäjänteinen työ eläinten hyväksi voi jatkua. Jokainen lahjoitus on arvokas.

Kuvaaja: Eepu Näsi

Animalia on Suomen vaikuttavin eläinoikeusjärjestö. Kuukausittainen lahjoitus on tehokkain tapa tukea toimintaamme.

Olemme rakentaneet empaattisempaa maailmaa eläimille jo lähes 60 vuotta. Näin se onnistuu:

– Animalia on ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntevaa erikoisosaamista ja yhdessä tekemisen voimaa. Vaikutamme eläinten oloihin yhteiskunnan kaikilla tasoilla.

– Toimimme kampanjoimalla, kouluttamalla ja poliittiseen päätöksentekoon vaikuttamalla. Arvojamme ovat kannustavuus, pitkäjänteisyys ja edelläkävijänä toimiminen eläinten oikeuksien saralla.

– Yhdessä olemme enemmän. Animalia toimii useilla paikkakunnilla Helsingistä Ouluun. Verkostomme järjesti vuonna 2018 yli 300 tapahtumaa eri puolella Suomea – se tarkoittaa kuutena päivänä viikossa, vuoden jokaikisenä viikkona.

– Päättäjät ja kansalaiset kuuntelevat meitä. Animalian toimintaa tukee yli 6 000 jäsentä ja säännöllistä lahjoittajaa. Viestintämme tavoittaa kuukausittain kymmeniä tuhansia eläinten oikeuksista välittäviä ihmisiä. Näkyvän kampanjoinnin lisäksi vaikuttamme lakeihin ja asetuksiin erilaisten neuvottelukuntien jäsenenä, jättämällä lakilausuntoja ja tekemällä systemaattista vaikuttajaviestintää.

– Toimimme vain avoimin ja laillisin keinoin. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö.

Kuvaaja: Jo-Anne McArthur

Parempi maailma eläimille tarkoittaa parempaa maailmaa meille kaikille. Sinua tarvitaan – liity mukaan nyt!

Tapoja auttaa on monia. Valitse sinulle sopivin keino lahjoittaa!

Kuukausittainen lahjoitus – helppoa ja tehokasta

Liity kuukausilahjoittajiemme joukkoon. Säännöllinen lahjoitus mahdollistaa, että me voimme suunnitella ja kehittää toimintaamme eläinten oikeuksien edistämiseksi pitkälle tulevaisuuteen. Pienikin kuukausittainen summa tarjoaa suuren avun eläimille. Kaikkein tehokkain tapa auttaa on tehdä kuukausilahjoituksestasi e-lasku verkkopankissasi.

Lahjoita verkossa – anna lahja eläimille!

Lahja eläimille on aineettomien lahjojen ja lahjoitusten verkkokauppa. Lahja eläimille -kaupassa voit valita lahjoituksellesi kauniin pdf-kortin ja antaa sen lahjana läheisillesi. Lahjoituksen voi toki tehdä ilman korttiakin. Koska työmme perustuu lähes täysin yksityishenkilöiltä saatavaan tukeen, jokainen lahja eläimille on merkityksellinen.

Kuukausittainen lahjoitus tekstarilla on vaivaton

Voit tehdä kuukausittaisen lahjoituksen myös tekstiviestitse! Se on kätevä tapa lahjoittaa nopeasti. Lahjoitukset veloitetaan puhelinlaskultasi.

Lahjoita 10 € / kk: tekstaa ANIMALIAKK10 numeroon 16155.

Lahjoita 15 € / kk: tekstaa ANIMALIAKK15 numeroon 16155.

Lahjoita 20 € / kk: tekstaa ANIMALIAKK20 numeroon 16155.

Palveluntarjoaja veloittaa lahjoitetusta summasta käsittelykuluja noin 24 %.

 
 

Yhdessä rakennamme empaattisempaa maailmaa eläimille. Työmme ei nojaa pikavoittoihin, vaan pitkäjänteisen yhteiskunnallisen muutoksen tavoitteluun. Ole osa muutosta ja liity mukaan – Animalian tukijana olet edelläkävijöiden joukossa!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017-31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuunottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.