LAH
JOI
TA

Että kärsimys ei olisi arkipäivää

Sano kyllä tieteelle ja tutkimukselle, ei kärsimykselle. Lahjoita nyt!

Lahjoitettava summa

Lahjoitus koe-eläimille vie kohti eläinkokeetonta maailmaa

Päivittäisiä pistoksia, kirurgisia leikkauksia, eristämistä lajitovereista, syöpäkasvaimia ja sydänkohtauksia. Koe-eläinten arkipäiväinen elämä on kärsimyksen värittämää.

Eläinkokeet on aika siirtää historiaan. Sinä voit auttaa. Tee lahjoitus koe-eläimille. Kun toimimme yhdessä, muutos on mahdollinen!

Nämäkin edistysaskeleet on saavutettu lahjoitusten ansiosta:

Asenteet eläinkokeita kohtaan ovat muuttuneet rajusti. 78 % suomalaisista suhtautuu myönteisesti eläinkokeiden korvaamiseen muilla menetelmillä, käy ilmi Animalian teettämästä eläinoikeusgallupista.

Kosmetiikkadirektiivin voimaantulo vuonna 2013 kielsi kaikki kosmetiikan eläinkokeet EU:ssa sekä myös EU:n ulkopuolella eläimillä testattujen kosmetiikkatuotteiden myynnin EU:n alueella.

Maailman suurimpiin kosmetiikkayrityksiin lukeutuva Garnier liittyi eläinkokeettoman kosmetiikan kansainväliselle Leaping Bunny -listalle vuonna 2021.

Tee lahjoitus jo tänään

Koe-eläimet eivät voi enää odottaa. Lahjoita nyt!

Lahjoituksen kohde

Eläinkokeeton maailma

Lahjoitettava summa

Sinun lahjoituksesi koe-eläimille on korvaamaton

Tukesi on tärkeää. Avullasi voimme jatkaa työtämme, jonka tavoitteena on eläinkokeeton maailma. Animalia vaikuttaa siihen, että eläinkokeettomien tutkimusmenetelmien käyttö yleistyy jatkuvasti.

Kampanjoimme ja vaikutamme poliitikkoihin Suomessa ja EU:ssa. EU:n koe-eläindirektiivin päämääräksi onkin kirjattu, että eläinkokeista tulee päästä unionin alueella eroon tulevaisuudessa.

Animalia ylläpitää eläinkokeettoman kosmetiikan Humane Cosmetic -standardia Suomessa. Tälle eläinkokeettoman kosmetiikan listalle pääsevät yritykset, joiden tuotteiden tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita sovitun päivämäärän jälkeen. Yritykset sitoutuvat ulkopuolisen tahon tekemään säännölliseen valvontaan eläinkokeettomuuden varmistamiseksi.

Teet eläinten hyväksi jo paljon. Lahjoittamalla voit auttaa vielä enemmän, silloin kun sinulle sopii. Kiitos, että toimit kanssamme!

Lue lisää:

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021.
Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758.

Kuvat: Sergii Mostovyii, Emmi Pääkkönen, Anni Sairio, Andrew Skowron, Getty Images