Bar Tÿpo

Tekstin talo, Lintulahdenkatu 3

22. tammikuuta 2026

klo 20-21

Bar Tÿpo · 22. tammikuuta 2026

Sairaaksi marinoitu broileri

Millaista on broilerintuotanto ja mitä hyvinvointitutkimus kertoo siitä? Tiina Ollila ja Helinä Ääri keskustelevat broilerien jalostuksesta, virikkeistä ja terveydestä – sekä tuotannon eettisistä ongelmista. Tapahtumaan osallistuu myös yllätysvieras, joka selviää, kun tulet kuuntelemaan! Puhujat ovat tutkijoita ja tietokirjailijoita, joiden teos Broilerin tarina ilmestyy keväällä.

Vapaa pääsy.

Tilaisuus on osa vuoden 2026 Tieteiden yötä.
Järjestäjä: Animalia ry

Tilaan mahtuu 50 ihmistä. Tila on esteetön. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Tarkemmat tiedot Tekstin talon verkkosivuilta.