Avoin työpaikka Animaliassa: Talouspäällikkö

Tule meille rakentamaan empaattisempaa maailmaa kaikille eläimille! Animalia on eläinoikeusjärjestö, joka muuttaa lainsäädäntöä, julkisia hankintoja, asenteita ja kulutusvalintoja. Emme tavoittele pikavoittoja, vaan rakenteellisia muutoksia eläinten hyväksi. Toimintamme rahoitetaan lähes täysin yksityishenkilöiden tuella.  

Pitkäaikaisen kollegamme jäädessä eläkkeelle haemme nyt kehittämisintoista talouspäällikköä vetämään järjestömme talouden suunnittelua, seurantaa ja raportointia sekä tulevien vuosien taloushallinnon uudistuksia.  

Talouspäällikkönä vastaat Animalian taloushallinnon kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Huolehdit siitä, että taloushallintoa koskevat ohjeistukset ja käytännöt ovat kunnossa ja laskelmat ja raportointi tukevat suunnittelua, päätöksentekoa ja viestintää. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti tilitoimistomme ja varainhankintatiimimme kanssa.  

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Kirjanpitoon ja laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä tilinpäätöksen valmistelu. 
 • Taloussuunnittelu, seuranta ja raportointi. 
 • Talousarvion valmisteluun liittyvät tehtävät. 
 • Kollegoiden tukeminen budjetoinnissa ja talouden seurannassa. 
 • Omaisuuden hoito hallituksen linjausten mukaan. 
 • Talouden analysointi ja ennusteiden laatiminen. 

Toivomme sinulta:   

 • Taloushallinnon osaamista. 
 • Kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteiden tuntemusta. 
 • Taloushallinto-ohjelmistojen osaamista (erityisesti Netvisor) sekä Excel-osaamista. 
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uusien ratkaisumallien löytämiseen. 
 • Huolellista työotetta. 
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta. 

Lisäksi tehtävässä on hyödyksi:  

 • Kokemus taloushallinnon kehittämisestä. 
 • Ymmärrys yksityisvarainhankinnan tuloilla toimivien järjestöjen toiminnasta. 
 • Englannin ja ruotsin kielen hallinta.  

   Tarjoamme sinulle:   

 • Mahdollisuuden vaikuttaa niin tehtävänkuvaan kuin järjestön toimintaan ja eläinten asemaan.   
 • Mukavan ja asiantuntevan työyhteisön ja erinomaisen työilmapiirin.   
 • Henkilöstön hyvinvoinnista välittävän ja siihen panostavan työnantajan.   
 • Näköalapaikan eläinoikeus- ja eläinsuojelukentältä.   
 • Joustavat etätyöjärjestelyt myös pandemian jälkeen sekä työpisteen toimistollamme Helsingin Sörnäisissä.    

Työsuhde:

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, viimeistään lokakuussa 2022. Palkkajärjestelmämme mukainen aloituspalkka tälle tehtävälle on 2800–3136 euroa työkokemuksesta riippuen. Luontoisetuihimme sisältyvät lounasetu (226 €/kk), liikunta työajalla, kattava työterveys sekä virikesetelit (200 €/vuosi).  

Lisätietoja työsuhteesta antaa Animalian toiminnanjohtaja Heidi Kivekäs puhelimitse (050 384 5072) perjantaina 10.6. klo 13–14 sekä torstaina 16.6. klo 14–15.  

Hakemukset ja haastattelut:  

Lähetä enintään kahden sivun pituinen hakemus (motivaatiokirje ja CV) yhtenä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@animalia.fi. Viestin otsikoksi ”Talouspäällikkö: [Oma nimesi]”. Jätäthän hakemuksesta pois valokuvasi. Määräpäivä hakemuksille: tiistai 5.7.2022. Kutsumme hakijat haastatteluun tiistaina 2.8. Haastattelut järjestämme torstaina 11.8. 

Animalia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia ja eri vähemmistöryhmiin kuuluvia.   

Animalia on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on rakentaa empaattisempi maailma kaikille eläimille. Edistämme eläinten oikeuksia ja hyvinvointia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Keinojamme ovat viestintäkampanjat, tapahtumat ja tempaukset sekä poliittinen työ, jossa vaikutamme eläimiä koskevaan lainsäädäntöön.

Kuva: iStock

Ajankohtaista Animaliasta