Muotilehti Elle hylkää turkikset  

Sitoumuksen myötä Elle lopettaa turkisten mainostamisen ja turkiskuvien julkaisun niin lehdissä kuin online-ympäristöissä.  

Turkikset kielletään kaikista muotikuvista ja lehdessä sekä nettisivuilla esitettävistä mainoksista. Päätöksellä on merkittävä vaikutus eläinten hyväksikäytön lopettamiseksi muotialalla, ja se näyttää esimerkkiä muille muotilehdille. Linjaus tulee voimaan kokonaisuudessaan vuonna 2023.  

Elle julkaisee 45 eri lehteä globaalisti. Sillä on kuukaudessa 21 miljoonaa lukijaa sekä 6,6 miljoonaa myytyä lehteä. Lisäksi Ellellä on 46 nettisivua, joilla on 400 miljoonaa uniikkia kävijää. Lisäksi yrityksellä on lukuisia mobiiliapplikaatioita. 

Kansainvälisen Ellen toimitusjohtaja Constance Benqué kommentoi päätöstä: 

Maailma on muuttunut ja turkiksista luopuminen on tulevaisuutta. Toivomme, että tämän sitoumuksen avulla Elle tulee raivaamaan tietä muille medioille, jotta ne hylkäävät turkisten promoamisen kaikkialla maailmassa ja alkavat ajaa turkisvapaata maailmaa.” 

Lue lisää Fur Free Retailer -sivulta!

Kuva: Amanda Frank / Unsplash

Ajankohtaista Animalialta