Osallistu teemahaastatteluun ja vaikuta eläinten oikeuksien toteutumiseen tulevaisuudessa

Päivitys 26.8.2021 klo 11.00: Molemmat ryhmät ovat täynnä. Kiitos kiinnostuksesta ja innokkaasta osallistumisesta!

Etsimme osallistujia teemahaastatteluihin keskustelemaan eläinten oikeuksiin liittyvistä kysymyksistä. Haastattelujen teemoja ovat muun muassa eläinten oikeudet nyt ja tulevaisuudessa, Animalian toiminta, muiden suomalaisten eläinoikeus- ja suojelujärjestöjen toiminta sekä sosiaalisen median rooli vaikuttamisessa. Kuka tahansa eläinten oikeuksista kiinnostunut on tervetullut mukaan.

Teemahaastattelut ovat osa Animalian laajaa mielikuvatutkimusta, johon olemme kutsuneet mukaan kaikki jäsenemme ja tukijamme. Tutkimuksessa selvitämme mielikuvaa Animaliasta sekä tyytyväisyyttä toimintaamme kohtaan kehittääksemme omaa vaikuttavuuttamme.

Haastattelut järjestetään Helsingissä tiistaina 7.9.2021 seuraavasti:

Ryhmä 1: klo 10.00–11.15 Töölön kirjasto, Topeliuksenkatu 6 TÄYNNÄ

Ryhmä 2: klo 16.00–17.15 Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4 TÄYNNÄ

Noudatamme haastattelutilanteissa viranomaisten ohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä. Jos kokoontumisrajoitukset kiristyvät, haastattelut siirtyvät verkkoon.

Haastattelu tapahtuu ryhmässä, jossa on tutkijan lisäksi mukana 5 osallistujaa ja Animalian edustaja. Haastattelut ovat täysin luottamuksellisia. Ne nauhoitetaan, ja äänitteet tuhotaan analyysin jälkeen.

Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä ilmoittautunutta per haastattelu. Molemmat ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, kiitos kiinnostuksesta! Ilmoitamme, mikäli tilanne muuttuu. Osallistujat saavat Animalian tuotelahjan kiitokseksi.

Kiitos jo etukäteen avustasi – näkemyksesi on tärkeä toimintamme kehittämisessä!

Ajankohtaista Animalialta