Pieni summa, iso vaikutus – auta eläimiä helposti Ottopisteellä 

Otto.-käteisautomaateilla, eli tutummin Ottopisteillä, voi nyt lahjoittaa eläinten oikeuksien hyväksi. Pankkiautomaatilla tehty lahjoitus käytetään työhön eläinten oikeuksien ja suojelun edistämiseksi. Lahjoituksella autat eläimiä ja rakennat Suomea, jossa häkki ei ole kenenkään koti. 

Lahjoittaminen Ottopisteillä on helppoa ja nopeaa. Valitse vain käteisnostotapahtuman yhteydessä vaihtoehto ”Otto & lahjoitus”. Tällöin valitsemaasi käteisnostoon lisätään automaattisesti 5 euron suuruinen lahjoitus Animalian tärkeään työhön eläinten auttamiseksi. Lahjoitus Ottopisteellä on helppo tapa osallistua käynnissä olevaan Tämä on kotini -keräykseemme ja auttaa.  

Miten lahjoittaa Otto.-automaatilla? 

Animalian keräys Ottopisteillä 14.9.2021 saakka. Kampanjakuvassa ketunpoikanen ja teksti: Eläimet tarvitsevat puolustajansa. Sinut. Auta eläimiä. Valitse Otto & lahjoitus.
  1. Kun olet tekemässä käteisnostoa, valitse ”Oton” sijaan ”Otto & lahjoitus”. 
  2. Näytölle tulee tietoa kampanjastamme.  
  3. Valitse haluamasi käteisnostosumma, johon on lisätty automaattisesti lahjoitussumma 5 euroa (esim. 25 €, 45 € jne.). Lahjoitussumma veloitetaan tililtäsi noston yhteydessä. 
  4. Ottopiste pyytää sinua vahvistamaan lahjoituksen. 
  5. Kun olet hyväksynyt lahjoituksen, saat halutessasi vielä vahvistuksen lahjoituksesta joko näytölle tai kuitille.  

Lahjoittaminen Ottopisteillä ei hidasta asiointiasi käteisautomaatilla. Se vaatii vain yhden ylimääräisen napinpainalluksen. Lahjoitussumma 5 € on vakio, jotta asiointisi käteisautomaatilla pysyy sujuvana. Käteisotto ilman lahjoitusta toimii täsmälleen niin kuin ennenkin. Valitset vain ”Otto” ja teet muutkin valinnat juuri samoista napeista, joihin olet tottunut. Voit aina muuttaa mieltäsi ja palata tekemään tavallisen käteisnoston, vaikka olisit ehtinyt valita ensiksi “Otto & lahjoitus” -vaihtoehdon.  

Suomalaiset haluavat tutkimusten mukaan helpon ja varman tavan tukea apua tarvitsevia. Ottopisteet tarjoavat tällaisen tavan, ja Animalia on ylpeä saadessaan toteuttaa valtakunnallisesti näkyvän kampanjan, joka auttaa eläimiä.   

Miksi auttaa eläimiä lahjoituksella?  

Animalia tekee töitä sellaisen maailman puolesta, missä häkki ei ole kenenkään koti. Siihen tarvitsemme sinun apuasi. Kampanjakuvassamme poseeraa hellyttävä ja tyytyväisen näköinen ketunpoikanen. Varoja ei kuitenkaan kerätä ainoastaan ketuille, vaan valitsemamme eläin symboloi jokaista eläintä, joka tulevaisuudessa saa elää hyvää elämää sinun apusi ansiosta. 
 
Eläintuotannossa käytettävien eläinten arki ei ole häävi. Tiedätkö, miltä se näyttää? Miltä näyttää se paikka, jossa ne elävät koko elämänsä? Mikä on niiden koti? Valitettavasti lukuisten eläinten kohdalla niiden koti on häkki.   

Sika on häkissä ja katsoo kohti kaltereiden takaa.

Häkissä ei voi juuri liikkua tai tehdä asioita, joita eläimellä olisi tarve tehdä. Kettu ei voi kaivaa tai hyppiä, minkki ei voi uida, supikoira ei saa nukkua talviunta. Sikaemakko ei saa hoitaa porsaitaan tai rakentaa niille pesää. Nämä kaikki ovat asioita, joita niillä on tarve tehdä.  
 
Se on väärin. Onneksi sen ei tarvitse olla näin.  

Miten saamme aikaan muutoksen? 

Lahjoituksesi avulla teemme työtä, joka auttaa kettuja, minkkejä, supikoiria, sikaemakoita ja kaikkia muita eläintuotannossa käytettäviä eläimiä. Haluamme rakentaa Suomen, jossa eläinten oikeudet ovat totta. Missä utelias kettu saa hypellä sydämensä kyllyydestä, tutkia ja kaivaa ja sikaemakko saa tonkia, rakentaa porsailleen turvallisen pesän ja huolehtia niistä niin kuin äiti haluaa. Lahjoituksesi on sijoitus eläinten parempaan tulevaisuuteen. Se antaa eläimille tilaa ja turvaa. Teemme työtä, jonka päämääränä on: 

  • päästä eroon emakkohäkeistä 
  • lopettaa nykymuotoinen turkistarhaus ja kieltää verkkopohjahäkit
  • etsiä eläintuotannolle kestävän siirtymän vaihtoehtoja 
  • taata ulkoilu ja laidunnus pakolliseksi kaikille naudoille. 

Yhdessä voimme vaatia eläimille häkkiä parempaa elämää. Valitse siis seuraavan kerran Otto-automaatilla asioidessasi Otto & lahjoitus ja lahjoita eläimille! 
 
Voit osallistua keräykseen milloin tahansa myös verkossa. 

Muutos 5.7.2021: Päivitetty Otto & lahjoitus -keräyksen summa kolmesta eurosta viiteen euroon. Keräyssumma vaihdettiin kesäkuun viimeisellä viikolla.

Animalian Otto-automaattikeräys käynnissä valtakunnallisesti Ahvenanmaata lukuun ottamatta 15.6.–14.9.2021.   Animalialla on poliisin myöntämä rahankeräyslupa, lupa myönnetty 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.

Uusi rahankeräyslupa päivitetty 31.12.2021: Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 23.12.2021. Lupa on voimassa 1.1.2022 alkaen ja se kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2021/1758