Eläimet eivät voi puhua omasta puolestaan. Siksi meitä tarvitaan.

Jäsenenä olet mukana ajamassa eläinten asiaa.  

 Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa. Liity Animalian jäseneksi!

Animalia on Suomen vaikuttavin eläinjärjestö, jota tukee jo noin 5000 jäsentä ja lahjoittajaa.

Jäsenten ja lahjoittajien tuella työskentelemme eläinten puolesta pitkäjänteisesti monella eri tasolla: teemme kuluttajakampanjointia, vetoamme yrityksiin ja peräänkuulutamme muutoksia lakeihin ja asetuksiin. Osallistumme poliittisiin työryhmiin, tapaamme poliitikkoja ja valmistelemme lausuntoja. Monitasoinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen takaa sen, että työstämme on apua mahdollisimman monelle eläimelle.

Miten Animalia toimii?

Miten jäsenyytesi auttaa?

Yhdessä tukijoidemme kanssa olemme saavuttaneet monia edistysaskeleita eläinten hyväksi. Esimerkiksi häkkikanalakielto ja kytkettynä elävien lehmien oikeus jaloitella kesäisin ovat pitkäjänteisen työn tuloksia, samoin kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa historian ensimmäistä kansalaisaloitetta turkistarhauksen kieltämiseksi.

Toimimme lähes täysin jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa. Jäsenten ja lahjoittajien tuki ja mandaatti on edellytys työlle eläinten hyväksi.

Jäsenenä pääset halutessasi vaikuttamaan Animalian vuosikokouksissa. Käytännönläheinen osallistuminen on mahdollista myös alueosastojen kautta.

Tule mukaan ajamaan eläinten asiaa Animalian jäsenenä! Saat kaikki jäsenedut heti käyttöösi:
Neljä Animalia -lehteä vuodessa ja sähköisen jäsenkirjeen
Logopaita1_600x600
Tarjouksia verkkokauppamme tuotteista
kuva: Tero Heino
Voit myös osallistua käytännön toimintaan alueosastojen kautta

Haluaisitko tukea toimintaa kuukausilahjoittajana?

Jos sinulle on mielekkäintä tukea toimintaa kuukausittaisella suoraveloituksella, lue lisää kuukausilahjoittamisesta. Se on helppo ja tehokas tapa auttaa.

Myös kuukausilahjoittana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden ja kuulet ajankohtaiset eläinasiat sähköisen kirjeen välityksellä. Tarjoamme kuukausilahjoittajillekin verkkokauppamme tuotteita tukijahintaan.

Erona kuukausilahjoitukseen jäsenyydessä on se, että jäsenenä voit haluessasi myös osallistua esimerkiksi Animalian vuosikokoukseen. Jos haluat, voit olla sekä jäsen että kuukausilahjoittaja!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.