Eläimet eivät voi puhua omasta puolestaan. Siksi meitä tarvitaan.

Jäsenenä olet mukana ajamassa eläinten asiaa.  

 Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa.

Animalia on Suomen vaikuttavin eläinjärjestö. Jäsenten ja lahjoittajien tuella työskentelemme eläinten puolesta pitkäjänteisesti monella eri tasolla: teemme kuluttajakampanjointia ja vetoamme yrityksiin, mutta ennen kaikkea peräänkuulutamme muutoksia lakeihin ja asetuksiin. Osallistumme poliittisiin työryhmiin, tapaamme poliitikkoja ja valmistelemme lausuntoja. Monitasoinen yhteiskunnallinen vaikuttaminen takaa sen, että työstämme on apua mahdollisimman monelle eläimelle.

Yhdessä tukijoidemme kanssa olemme saavuttaneet monia edistysaskeleita eläinten hyväksi. Esimerkiksi häkkikanalakielto ja kytkettynä elävien lehmien oikeus jaloitella kesäisin ovat pitkäjänteisen työn tuloksia, samoin kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa historian ensimmäistä kansalaisaloitetta turkistarhauksen kieltämiseksi. Viimeisin saavutus on Särkäniemen delfinaarion sulkeutuminen. Tällä hetkellä työskentelemme erityisesti eläinsuojelulain uudistuksen parissa, jotta saisimme Suomen viimein aidosti eläimiä suojelevan lain.

Toimimme lähes täysin jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa. Yksityishenkilöiden tuki ja mandaatti on edellytys työlle eläinten hyväksi.

Jäsenenä pääset halutessasi vaikuttamaan Animalian vuosikokouksissa. Käytännönläheinen osallistuminen on mahdollista myös alueosastojen kautta.

Tule mukaan ajamaan eläinten asiaa. Kun liityt nyt, saat jäsenyyden sekä loppuvuodeksi 2017 että koko vuodeksi 2018 yhdellä maksulla!
Saat kaikki jäsenedut heti käyttöösi:
Neljä Animalia -lehteä vuodessa ja sähköisen jäsenkirjeen
Logopaita1_600x600
Tarjouksia verkkokauppamme tuotteista
Jaesenkortti_600x600
Jäsenkortin ja etuja useilta eläinystävällisiltä yhteistyökumppaneiltamme
kuva: Tero Heino
Voit myös osallistua käytännön toimintaan alueosastojen kautta
Miten Animalia toimii?
  • Toimimme kampanjoimalla ja tiedottamalla sekä vaikuttamalla  lainsäädäntöön, asenteisiin ja käytäntöihin.
  • Olemme asiantuntija eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymyksissä.
  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa.
  • Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

Tue toimintaa eläinten hyväksi. Valitse sopiva jäsenyysvaihtoehto alta.
kk_lahjoitus_vasikka_rajattu

 

Haluaisitko tukea toimintaa kuukausilahjoittajana?

Jos sinulle on mielekkäintä tukea toimintaa kuukausittaisella suoraveloituksella, lue lisää kuukausilahjoittamisesta. Se on helppo ja tehokas tapa auttaa.

Myös kuukausilahjoittana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden ja kuulet ajankohtaiset eläinasiat sähköisen kirjeen välityksellä. Tarjoamme kuukausilahjoittajillekin verkkokauppamme tuotteita tukijahintaan. Erona kuukausilahjoitukseen jäsenyydessä on se, että jäsenenä voit haluessasi myös osallistua esimerkiksi Animalian vuosikokoukseen ja sinulle toimitetaan jäsenkortti, jolla saat etuja myös yhteistyökumppaneidemme liikkeistä. Jos haluat, voit olla sekä jäsen että kuukausilahjoittaja!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.