Eläimet eivät voi puhua omasta puolestaan. 

Jäsenenä olet mukana ajamassa eläinten asiaa.  

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa.

Jäsenten ja lahjoittajien tuella voimme tehdä töitä eläinten puolesta pitkäjänteisesti ja vaikuttaa sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Yhdessä tukijoidemme kanssa olemme jo saavuttaneet monia edistysaskeleita eläinten hyväksi. Saavutuksiamme ovat mm. häkkikanalakiellon ja kytkettynä eläville lehmille oikeuden jaloitella kesäisin sekä kosmetiikan eläinkoekiellon EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa historian ensimmäistä kansalaisaloitetta – turkistarhauksen kieltämiseksi. Viimeisin saavutus on Särkäniemen delfinaarion sulkeutuminen. Tällä hetkellä työskentelemme erityisesti eläinsuojelulain uudistuksen parissa. Tavoitteemme on saada Suomeen edistyksellinen eläinsuojelulaki.

Toimimme lähes täysin jäsenmaksujen ja lahjoitusten varassa. Yksityishenkilöiden tuki on edellytys työlle eläinten hyväksi. Tue toimintaa kannatusjäsenenä! Halutessasi voit osallistua järjestön toimintaan myös aktiivisemmin, ja ottaa osaa mm. vuosikokouksiin ja alueosastojen toimintaan.

Tule mukaan ajamaan eläinten asiaa. Saat kaikki jäsenedut heti käyttöösi:
Neljä Animalia -lehteä vuodessa ja sähköisen jäsenkirjeen
Logopaita1_600x600
Tarjouksia verkkokauppamme tuotteista
Jaesenkortti_600x600
Jäsenkortin ja etuja useilta eläinystävällisiltä yhteistyökumppaneiltamme
kuva: Tero Heino
Voit myös osallistua käytännön toimintaan alueosastojen kautta
Miten Animalia toimii?
  • Toimimme kampanjoimalla ja tiedottamalla sekä vaikuttamalla  lainsäädäntöön, asenteisiin ja käytäntöihin.
  • Olemme asiantuntija eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymyksissä.
  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa.
  • Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

Tue toimintaa eläinten hyväksi. Valitse sopiva jäsenyysvaihtoehto alta.
kk_lahjoitus_vasikka_rajattu

 

Haluaisitko tukea toimintaa kuukausilahjoittajana?

Jos sinulle on mielekkäintä tukea toimintaa kuukausittaisella suoraveloituksella, lue lisää kuukausilahjoittamisesta. Se on helppo ja tehokas tapa auttaa.

Myös kuukausilahjoittana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden ja kuulet ajankohtaiset eläinasiat sähköisen kirjeen välityksellä. Tarjoamme kuukausilahjoittajillekin verkkokauppamme tuotteita tukijahintaan. Erona kuukausilahjoitukseen jäsenyydessä on se, että jäsenenä voit haluessasi myös osallistua esimerkiksi Animalian vuosikokoukseen ja sinulle toimitetaan jäsenkortti, jolla saat etuja myös yhteistyökumppaneidemme liikkeistä. Jos haluat, voit olla sekä jäsen että kuukausilahjoittaja!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.