Lahjoita parempi maailma eläimille. 

Pitkäjänteinen työmme on mahdollista yksityishenkilöiden tuen avulla. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Miksi tehdä lahjoitus?

 

LAHJOITTAMALLA MAHDOLLISTAT, ETTÄ TYÖ ELÄINTEN HYVÄKSI JATKUU.

Animalian toiminta pohjautuu yksityishenkilöiltä saataviin lahjoituksiin ja tukeen. Voit päättää vapaasti, lahjoitatko kahvikupin, kauppakassillisen vai lomamatkan hinnan verran; jokainen lahjoitus on tärkeä ja edesauttaa muiden eläinlajien hyväksi tehtävää työtä.

YHDESSÄ VOIMME VAIKUTTAA!

Kaikki tukijamme ovat osa Animaliaa. Jäsenenä tai kuukausilahjoittajana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden. Järjestämme myös esimerkiksi erilaisia tapahtumia ympäri Suomea, joihin kaikki eläinten oikeuksista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

LAHJOITUS KERTOO ARVOISTASI.

Lahjoitat Animalialle on vahva viesti arvoistasi: välität eläinten oikeuksista, hyvinvoinnista ja yhteiskunnallisesta asemasta. Lahjoittaminen on konkreettinen keino tuoda omat arvosi esiin. Samalla voit halutessasi näyttää esimerkkiä lähipiirillesi.

MITÄ ENEMMÄN MEITÄ ON, SITÄ PAREMMIN VOIMME VAIKUTTAA.

Yhdessä olemme yli 55 vuoden aikana saavuttaneet merkittäviä eläinten hyvinvointia lisääviä edistysaskeleita: kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella, perinteisten häkkikanaloiden kielto, alati kasvava turkittomien liikkeiden lista… Animalian tukijana olet mukana edelläkävijöiden joukossa. Työ jatkuu sinun tuellasi – kiitos, että välität!

 Verkkokauppa

Verkkokauppa

 Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö

 Merkkipäiväkeräys

Merkkipäiväkeräys

Ole mukana tekemässä edistyksellistä eläinlakia

Kampanjoimme parhaillaan aktiivisesti edistyksellisen eläinlain puolesta. Lainsuojaton-kampanjalla halutaan kertoa, että vaikka meillä on eläinsuojelulaki, se ei suojele eläimiä riittävästi. Uudistettavassa laissa pitää huomioida eläinten itseisarvo, lajityypilliset tarpeet, uusi tutkimus sekä kansainväliset eläinten kohtelua koskevat vertailut. Nyt on viimeiset hetket vaikuttaa lakiin.

Lainsuojaton -kampanjan aikana keräämme myös varoja kampanjointiin ja vaikuttamistyöhön, jonka tavoitteena on edistyksellinen eläinlaki eläimille. Ole mukana ja tue toimintaa!

Lahjoita #LAINSUOJATON-kampanjakeräykseen

  • Lahjoita 15 € helposti tekstiviestillä: Lähetä viesti ANIMALIA15 numeroon 16155.
  • Osallistu keräykseen haluamallasi summalla lahjoittamalla verkossa.
  • Voit myös tehdä tilisiirron lahjoitustilille: Animalia ry, FI24 1011 3000 260629, viite 401984.

Osallistumalla keräykseen tuet edistyksellisen eläinlain puolesta tehtävää vaikuttamis- ja kampanjointityötä. Tuellasi nostamme nykyisen lain epäkohtia keskusteluun, osallistumme virallisten työryhmien toimintaan ja puhumme eläinten puolesta päättäjille.

Lämmin kiitos tuestasi.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.