Lahjoita parempi maailma eläimille. 

Pitkäjänteinen työmme on mahdollista yksityishenkilöiden tuen avulla. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

 

 

 Kuva: Eepu Näsi

Kuva: Eepu Näsi

Tue kampanjointiamme vaaleissa!

Eduskuntavaalit lähestyvät. Varsinainen vaalipäivä on 14.4.2019. Haluamme varmistaa, etteivät eläinten oikeuksiin ja eläinten kohtelun epäkohtiin liittyvät kysymykset jää vaalikeskusteluissa muiden aiheiden jalkoihin. Keskeisimmät vaaliteemamme ovat turkistarhauksen kieltäminen ja lihan kokonaiskulutuksen vähentäminen.

Näin lahjoitat:

  • Lahjoita 20 euroa helposti tekstiviestillä: tekstaa ANIMALIA20 numeroon 16155. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskullasi.
  • Tee lahjoitus kampanjatyöhön haluamallasi summalla verkossa.
  • Lahjoituksen tekeminen onnistuu myös tilisiirrolla. Tee tilisiirto näillä tiedoilla: saaja Animalia ry, tilinumero FI24 1011 3000 2606 29, viite 404046.

Tuellasi nostamme eläinten hyvinvoinnin ongelmakohdat keskusteluun, edistämme eettisesti kestäviä julkisia hankintoja ja vaikutamme eläinten puolesta päättäjiin. Osallistumalla keräykseen tuet eläinten puolesta tehtävää vaikuttamis- ja kampanjointityötä. Lämmin kiitos!

Kertalahjoitus tekstiviestillä

Työmme eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi perustuu lähes täysin yksittäisten ihmisten tukeen. Siksi jokainen lahjoitus on arvokas ja edesauttaa työtä eläinten puolesta. Yhdessä rakennamme oikeudenmukaisempaa maailmaa kaikille eläimille.

Tee 20 € lahjoitus. Lähetä viesti ANIMALIA20 numeroon 16155.
Tee 15 € lahjoitus. Lähetä viesti ANIMALIA15 numeroon 16155.
Tee 10 € lahjoitus. Lähetä viesti ANIMALIA10 numeroon 16155.
Tee 5 € lahjoitus. Lähetä viesti ANIMALIA5 numeroon 16155.

Tekstiviestillä tehdyt lahjoitukset veloitetaan puhelinlaskultasi. 

Kuukausittainen lahjoitus tekstiviestillä

Aktivoimalla kuukausittaisen tekstiviestilahjoituksen tuet pitkäjänteistä työtämme eläinten oikeuksien puolesta. Kuukausittainen tekstiviestilahjoitus on sinulle vaivaton tapa tukea toimintaamme säännöllisesti. Kiitos.

Lahjoita 20 € kuussa. Lähetä viesti ANIMALIAKK20 numeroon 16155.
Lahjoita 15 € kuussa. Lähetä viesti ANIMALIAKK15 numeroon 16155.
Lahjoita 10 € kuussa. Lähetä viesti ANIMALIAKK10 numeroon 16155.
Lahjoita 5 € kuussa. Lähetä viesti ANIMALIAKK5 numeroon 16155.

Kuukausittainen tekstiviestilahjoitus aktivoituu ensimmäisen lähettämäsi lahjoitusviestin jälkeen, joten sinun tarvitsee lähettää kuukausilahjoitustekstari vain kerran. Tekstiviestilahjoitukset veloitetaan kerran kuukaudessa puhelinlaskultasi. Voit peruuttaa kuukausittaisen tekstiviestilahjoituksen koska vain, mikäli elämäntilanteesi muuttuu.

Kohdenna lahjoitus kuten haluat

Lahjoita tuotantoeläimille

Lahjoita verkossa täällä.

Lahjoita tilisiirrolla:
FI24 1011 3000 260629
Viite 401971

Lahjoita turkiseläimille

Lahjoita verkossa täällä.

Lahjoita tilisiirrolla:
FI24 1011 3000 260629
Viite 402365

Lahjoita koe-eläimille

Lahjoita verkossa täällä.

Lahjoita tilisiirrolla:
FI24 1011 3000 260629
Viite 401531

Miksi tehdä lahjoitus?

LAHJOITTAMALLA MAHDOLLISTAT, ETTÄ TYÖ ELÄINTEN HYVÄKSI JATKUU.

Animalian toiminta pohjautuu yksityishenkilöiltä saataviin lahjoituksiin ja tukeen. Voit päättää vapaasti, lahjoitatko kahvikupin, kauppakassillisen vai lomamatkan hinnan verran; jokainen lahjoitus on tärkeä ja edesauttaa muiden eläinlajien hyväksi tehtävää työtä.

YHDESSÄ VOIMME VAIKUTTAA!

Kaikki tukijamme ovat osa Animaliaa. Jäsenenä tai kuukausilahjoittajana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden. Järjestämme myös esimerkiksi erilaisia tapahtumia ympäri Suomea, joihin kaikki eläinten oikeuksista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

LAHJOITUS KERTOO ARVOISTASI.

Lahjoitus Animalialle on vahva viesti arvoistasi: välität eläinten oikeuksista, hyvinvoinnista ja yhteiskunnallisesta asemasta. Lahjoittaminen on konkreettinen keino tuoda omat arvosi esiin. Samalla voit halutessasi näyttää esimerkkiä lähipiirillesi.

MITÄ ENEMMÄN MEITÄ ON, SITÄ PAREMMIN VOIMME VAIKUTTAA.

Yhdessä olemme yli 55 vuoden aikana saavuttaneet merkittäviä eläinten hyvinvointia lisääviä edistysaskeleita: kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella, perinteisten häkkikanaloiden kielto, alati kasvava turkittomien liikkeiden lista… Animalian tukijana olet mukana edelläkävijöiden joukossa. Työ jatkuu sinun tuellasi – kiitos, että välität!

 Verkkokauppa

Verkkokauppa

 Tee testamentti

Tee testamentti

 Kerää rahaa itse

Kerää rahaa itse

Miten Animalia toimii?

  • Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Käymme eläinaiheista julkista keskustelua omissa kanavissamme ja mediassa.
  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa, ja otamme kantaa eläineettisiin kysymyksiin.
  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan paitsi asenteisiin ja käytäntöihin, myös lainsäädäntöön ja asetuksiin.
  • Julkaisemme viikottain asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia verkkosivuillamme, ja jaamme eläinaiheisia näkökulmia ja osallistumme keskusteluihin somessa. Julkaisemme omaa Animalia-lehteämme neljä kertaa vuodessa ja tuotamme Suomen ainoaa eläinoikeuksiin keskittyvää podcastia.
  • Järjestämme omia tapahtumia, tempauksia ja mielenosoituksia. Osallistumme erilaisiin seminaareihin, paneelikeskusteluihin ja messutilaisuuksiin näytteilleasettajina ja puhujina.
  • Ylläpidämme Suomessa eläinkokeettoman kosmetiikan listaa sekä turkittomien liikkeiden listaa. Jaamme tietoa myös vegaaniruokavaliosta.
  • Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.