Lahjoita parempi maailma eläimille. 

Pitkäjänteinen työmme on mahdollista yksityishenkilöiden tuen avulla. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Miksi tehdä lahjoitus?

 

LAHJOITTAMALLA MAHDOLLISTAT, ETTÄ TYÖ ELÄINTEN HYVÄKSI JATKUU.

Animalian toiminta pohjautuu yksityishenkilöiltä saataviin lahjoituksiin ja tukeen. Voit päättää vapaasti, lahjoitatko kahvikupin, kauppakassillisen vai lomamatkan hinnan verran; jokainen lahjoitus on tärkeä ja edesauttaa muiden eläinlajien hyväksi tehtävää työtä.

YHDESSÄ VOIMME VAIKUTTAA!

Kaikki tukijamme ovat osa Animaliaa. Jäsenenä tai kuukausilahjoittajana saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden. Järjestämme myös esimerkiksi erilaisia tapahtumia ympäri Suomea, joihin kaikki eläinten oikeuksista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

LAHJOITUS KERTOO ARVOISTASI.

Lahjoitat Animalialle on vahva viesti arvoistasi: välität eläinten oikeuksista, hyvinvoinnista ja yhteiskunnallisesta asemasta. Lahjoittaminen on konkreettinen keino tuoda omat arvosi esiin. Samalla voit halutessasi näyttää esimerkkiä lähipiirillesi.

MITÄ ENEMMÄN MEITÄ ON, SITÄ PAREMMIN VOIMME VAIKUTTAA.

Yhdessä olemme yli 55 vuoden aikana saavuttaneet merkittäviä eläinten hyvinvointia lisääviä edistysaskeleita: kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella, perinteisten häkkikanaloiden kielto, alati kasvava turkittomien liikkeiden lista… Animalian tukijana olet mukana edelläkävijöiden joukossa. Työ jatkuu sinun tuellasi – kiitos, että välität!

 Verkkokauppa

Verkkokauppa

 Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö

 Merkkipäiväkeräys

Merkkipäiväkeräys

Lahjoita #lainsuojaton-kampanjakeräykseen ja vaadi Suomeen edistyksellinen eläinlaki!

#Lainsuojaton-kampanjan aikana olemme nostaneet esiin uuden eläinlain esitysluonnoksen räikeimpiä epäkohtia. Lakia uudistetaan ensimmäistä kertaa 20 vuoteen, ja tietomme ja asenteemme tuotantoeläimiä kohtaan ovat muuttuneet huimasti. Tässä huolimatta esitys junnaa menneisyydessä: tuotantoeläimille ei haluta sallia jatkuvaa juomavettä, lypsylehmiä ja emakkosikoja saisi edelleen pitää paikolleen kytkettynä ison osan niiden elämästä, eikä eläinten itseisarvoa tunnustettaisi lakitekstissä.

Näin lahjoitat #lainsuojaton-kampanjalle:

  • Lahjoita 15 euroa helposti tekstiviestillä: tekstaa ANIMALIA15 numeroon 16155. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskullasi.
  • Tee kohdennettu lahjoitus kampanjatyöhön haluamallasi summalla verkossa.
  • Lahjoituksen tekeminen onnistuu myös tilisiirrolla. Tee tilisiirto näillä tiedoilla: saaja Animalia ry, tilinumero FI24 1011 3000 260629, viite 401984.

Avullasi olemme esimerkiksi järjestäneet Eläinten ääni -suurmielenosoituksen, koonneet oman Pystymme parempaan -varjolausuntosivustomme ja nostaneet eläinlakiuudistuksen puutteet yhdeksi valtakunnan pääpuheenaiheista. Lahjoituksesi ansiosta pystymme myös toimimaan tehotuotannon lobbauksen vastavoimana.

Lämmin kiitos tuestasi!

Miten Animalia toimii?

  • Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Käymme eläinaiheista julkista keskustelua omissa kanavissamme ja mediassa.
  • Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa, ja otamme kantaa eläineettisiin kysymyksiin.
  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan paitsi asenteisiin ja käytäntöihin, myös lainsäädäntöön ja asetuksiin.
  • Julkaisemme viikottain asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia verkkosivuillamme, ja jaamme eläinaiheisia näkökulmia ja osallistumme keskusteluihin somessa. Julkaisemme omaa Animalia-lehteämme neljä kertaa vuodessa ja tuotamme Suomen ainoaa eläinoikeuksiin keskittyvää podcastia.
  • Järjestämme omia tapahtumia, tempauksia ja mielenosoituksia. Osallistumme erilaisiin seminaareihin, paneelikeskusteluihin ja messutilaisuuksiin näytteilleasettajina ja puhujina.
  • Ylläpidämme Suomessa eläinkokeettoman kosmetiikan listaa sekä turkittomien liikkeiden listaa. Jaamme tietoa myös vegaaniruokavaliosta.
  • Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.