Arvokas lahja eläimille

Testamenttilahjoituksella ilmaiset, mitä olet pitänyt arvokkaana elämäsi aikana

Kuva: Jo-Anne McArthur

Testamentilla mahdollistat vakaan työn eläinten hyväksi tulevaisuudessakin

Jokainen lahjoitus eläinten hyväksi on arvokas. Lahjoitukset ovat edellytys toimintamme jatkumiselle – ilman niitä työ eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi ei olisi mahdollista.

Koska Animalia ry on yleishyödyllinen yhdistys, voimme käyttää testamenttilahjoituksesi tehokkaasti kokonaisuudessaan eläinten hyväksi; testamenttilahjoitukset ovat verovapaita, eivätkä yleishyödylliset yhteisöt maksa saamastaan perinnöstä veroa.

Voit kohdentaa testamenttisi juuri sinulle tärkeään eläinten puolesta tehtävään työhön, esimerkiksi kampanjointiin turkiseläinten puolesta, vaikuttamistyöhön koe-eläinten hyväksi tai vaikka kasvissyönnin edistämiseen.

Testamentin tekeminen on vaikuttava päätös, jota ei ole koskaan liian aikaista tehdä. Testamenttia voi muuttaa lakimiehen avustuksella niin monta kertaa kuin on tarpeen, mikäli elämäntilanteesi muuttuu. 

Testamentin avulla päätät itse siitä, kenelle ja miten omaisuutesi jaetaan, eikä sen teko ole hankalaa. Testamentti on tapa huolehtia sinulle tärkeistä asioista, ja testamenttien avulla saamme valtavasti hyvää aikaa eläinten puolesta. 

Voit osoittaa testamentissa haluamasi osan omaisuudestasi Animalialle tai testamentata muutakin kuin rahaa. Mikään lahjoitus ei ole liian pieni – jokaisella lahjoituksella on merkitystä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Tarja Balding, talouspäällikkö 
p. (09) 720 65911 / tarja.balding@animalia.fi

Kerromme mielellämme, miten testamenttisi auttaa työssä eläinten hyväksi.  Voit ottaa yhteyttä suoraan tai alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti, eivätkä yhteydenotot sido sinua mihinkään.

Tilaa testamenttilahjoitukseen liittyen lisämateriaalia tai pyydä yhteydenottoa. Täytä alla oleva lomake!

Käsittelemme tiedot luottamuksellisesti. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.