Kouvolan Animalia

HUOMIO! Kaipaamme vapaaehtoisia lipaskerääjiä. Jos sinulla on tunti tai pari aikaa mennä Animalian liivissä ja eläinpuvussa (vaihtoehdot possu, kettu, lehmä ja ihminen) keräyslippaan kanssa kadulle tai kauppakeskukseen keräämään lahjoituksia eläinten hyväksi tehtävään työhön, ota heti yhteyttä! Löydät yhteystiedot rullaamalla sivua alaspäin. Jos olet ensikertalainen, saat mukaasi kokeneemman vapaaehtoisen.

Animalian Kouvolan alueosasto pyrkii edistämään eläinten oikeuksia ja suojelua kaikin mahdollisin (laillisin) keinoin. Tyypillistä toimintaamme on infopöydän pito eri tapahtumissa ja esitteiden jakaminen kävelykatu Manskilla. Pidämme myös vegaanista kahviota Kulttuuritallit ry:n kesätapahtumissa Kasarminmäellä ja järjestämme erilaisia tempauksia sekä käymme joskus porukalla ravintolassa syömässä vegaanista ruokaa. Jos haluat muunlaista toimintaa, tervetuloa järjestämään sitä!

Alueosasto kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden kolmantena tiistaina kello 17.30. Jos haluat mukaan toimintaan tai liittyä sähköpostilistallemme, soita, tekstaa, ota yhteyttä Facebookissa tai lähetä sähköpostia yhteyshenkilöllemme Pauliina Klemolalle.

Sähköposti: kouvola@animalia.fi

Puhelin (yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä): 0400 609 648

Facebook: www.facebook.com/kouvolananimalia

Animaliassa on paljon tekemistä vapaaehtoisille kunkin kiinnostuksen mukaan: leipomista, ompelua ja muuta käsityötä, askartelua, esitteiden luukuttamista, lipaskeräystä, kuskaamista, pöydänpitoa ja monenmoista tapahtumien järjestelyyn liittyvää puuhaa. Osallistuakseen ei tarvitse olla jäsen, vaan joukkoomme ovat tervetulleita kaikki eläinten ystävät.

Tiedotamme toiminnastamme sähköpostilistalla, Animalian tapahtumakalenterissa ja Facebook-sivullamme.

Tutustu myös YouTube-sivuumme!

Facebookissa kerromme mm. tulevista ja menneistä tapahtumista, Animalian kampanjoista sekä uusista uutisista. Facebook-sivua päivitetään aktiivisesti, ja sen kautta löydät mm. tapahtumakalenterimme. Käy tykkäämässä!

Instassa voit seurailla tapahtumista postattavia kuvia.

Oletko kiinnostunut alueosaston tulevista tapahtumista tai olisitko ehkä kiinnostunut osallistumaan toimintaan? Tarkista tapahtumakalenterista tulevat tapahtumat.

Yhteystiedot

Kaikissa alueosaston toimintaan liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Pauliina Klemola: kouvola@animalia.fi.

Ajankohtaista

Kouvolan Animalian menneitä ja tulevia tapahtumia