Animalia

Järjestäjä

Animalia
Phone
097206590
Email
animalia@animalia.fi

Kellonaika

  • Aikavyöhyke: Europe/Moscow
  • Päivä: 14 syys 2019 - 15 syys 2019
  • Aika: 08:00 - 18:00
Kategoria

Päivämäärä

14 syys 2019 - 15 syys 2019

Aika

08:00 - 18:00

Animalian leiri

Animalian perinteinen syysleiri tulee taas!

Tänä vuonna teemana on TULEVAISUUS. Tutustumme ja visioimme niin lähitulevaisuutta kuin utooppisia mahdollisuuksia luentojen ja työpajojen avulla, eläinoikeusnäkökulmasta tietenkin. Oppimisen ja visioinnin lisäksi ohjelmassa on paljon yhdessä tekemistä ja rentoa oleilua.

Leiri on tarkoitettu kaikille tukijoillemme: aktiiveille, vapaaehtoisille, jäsenille tai sellaisiksi haluaville.

Leiri järjestetään Helsingin Vuosaaressa.

Leirillä on ohjelmaa seuraavasti:

Perjantai 13.9. klo 18->

Perjantai ei ole virallinen leiripäivä, mutta jos haluat, voit tulla paikan päälle jo oleilemaan ja saunomaan klo 18 jälkeen. Varsinkin pitkänmatkalaisten voi olla mukava tulla jo ennakkoon paikalle. Rentoa iltaohjelmaa luvassa 🙂 Muista kuitenkin ilmoittautua myös perjantaille, jotta osaamme varata ruokaa!

Lauantai 14.9. klo 9/10.00-n. 16.30

Päivä alkaa aamiaisella klo 9, varsinainen ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin. 16.30 (pienet muutokset mahdollisia). Ohjelmassa mm.

Salla Tuomivaara: Animalian rooli eläinasiakentällä – Kuinka kiellämme turkistarhauksen?
Suomalaisten eläinasiajärjestöjen yhteistyö toimii nykyisin hyvin eikä suuria ristiriistoja juuri ole. Uusia itsenäisiä pienryhmiä syntyy jatkuvasti lisää ja eläinpolitiikkaa tekee yhä useampi taho. Miten tämä tekijöiden joukko
hyödyttäisi parhaiten eläimiä? Mikä on Animalian rooli eläinasiakentällä? Mitä juuri meidän kannattaisi tehdä, jotta Suomessa saataisiin aikaan turkistarhauskielto? Alustus ja työpajatyöskentelyä.

Työpaja: turkittoman perjantain tempaukset Työpajassa suunnitellaan alueosastojen tempauksia Turkittomana perjantaina 29.11. Pohjana käytetään kevätpäivässä aloitettuja suunnitelmia. Samalla perehdytään eri mahdollisuuksiin tehdä turkistarhauksen vastaista vaikuttamistyötä seuraavan vuoden aikana.

Rentoutushetki lauantaina klo 13.30-14, ohjaajana Oona Hänninen.
Viikonloppu on varmasti täynnä kaikkea mahtavaa ohjelmaa, uuden oppimista sekä mielenkiintoisia ihmisiä ja keskustelua. Kaiken tämän lomassa voikin olla tarve hetkeksi vain pysähtyä, rauhoittua ja hengittää. Oona on kouluttautunut meditaatio- ja
rentoutusohjaaja, joka kutsuu sinut kanssaan päästämään hetkeksi irti kaikesta muusta ja levähtämään lempeässä läsnäolossa. Rentoutushetken aikana matkaamme Oonan ohjauksessa rentouden ja läsnäolon tilaan. Annamme itsellemme luvan nauttia vain puhtaasta olemisesta, teemme muutamia hermostoa rauhoittavia harjoituksia sekä matkaamme mielimatkalle tulevaan. Aiempaa kokemusta tai erityisiä taitoja et tarvitse osallistuaksesi. Olet tervetullut tuokioon sinuna, juuri tuollaisena kuin olet, ja sinä riität täydellisesti. Mukaasi et tarvitse muuta. Tervetuloa rentoutushetkeen !

Lauantai 14.9. iltaohjelma n. klo 18-22
Lauantain iltaohjelma sisältää vapaamuotoisempaa ja hauskaa tekemistä leiritiimin järjestämänä. Illallinen, ulkoilua ja saunomista… Kellonajat suuntaa antavia ja voivat elää vielä paikan päällä tarpeen mukaan.

Sunnuntai 15.9. klo 9/10.00-n.15.00

Päivä alkaa aamiaisella klo 9, varsinainen ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy viimeistään klo 15.00 (jonka jälkeen ehkä yhteistä siivoamista vielä niille, jotka ehtivät auttaa). Ohjelmassa mm.

Tulevaisuuskoulun tulevaisuustyöpaja
Tervetuloa mukaan tutkimusmatkalle vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin! Työpajassa osallistujat pääsevät tutustumaan tulevaisuusajatteluun, ennakoinnin perusteisiin sekä kestävän tulevaisuuden teemoihin toiminnallisessa työpajassa! Työpajan ohjaajana toimii Tulevaisuuskoulun Ilpo Rybatzki.

Ilmoittautuminen on auki 1.9. asti tai kunnes paikat ovat täyttyneet. Varaamasi paikan vahvistat elokuussa maksamalla ruokamaksun (maksutiedot lähetetään elokuun alusta alkaen).

Kustannukset:

  • Osallistuminen ja yöpyminen 0 €
  • Ruokamaksut jäsenille/aktiiveille/lahjoittajille: koko viikonloppu 13 € / lauantai 8 € / sunnuntai 5 €
  • Ruokamaksut muille: koko viikonloppu 23 € / lauantai 15 € / sunnuntai 8 €
  • Aktiivien matkakuluja tuetaan, juttele alueosaston yhteyshenkilön kanssa

Leiri on nyt täynnä! Kysy rohkeasti peruutuspaikkoja Kanervalta.

Lisätietoja saa vapaaehtoiskoordinaattorilta Kanervalta kanerva.pelli at animalia.fi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *