Arvokas lahja eläimille

Testamenttilahjoituksella ilmaiset, mitä olet pitänyt arvokkaana elämäsi aikana

Testamentilla mahdollistat vakaan työn eläinten hyväksi tulevaisuudessakin

Jokainen lahjoitus eläinten hyväksi on arvokas. Lahjoitukset ovat edellytys toimintamme jatkumiselle – ilman niitä työ eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi ei olisi mahdollista. Voimme käyttää lahjoituksesi tehokkaasti kokonaisuudessaan eläinten hyväksi, koska Animalian ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa.

Halutessasi voit kohdentaa testamenttisi juuri sinulle tärkeään eläinten puolesta tehtävään työhön, esimerkiksi kampanjointiin turkiseläinten puolesta, vaikuttamistyöhön koe-eläinten hyväksi tai vaikka kasvissyönnin edistämiseen. Voit osoittaa testamentissa haluamasi osan omaisuudestasi Animalialle tai testamentata muutakin kuin rahaa. Mikään lahjoitus ei ole liian pieni – jokaisella lahjoituksella on merkitystä.

Testamentin tekeminen on vaikuttava päätös, jota ei ole koskaan liian aikaista tehdä. Testamenttia voi muuttaa lakimiehen avustuksella niin monta kertaa kuin on tarpeen, mikäli elämäntilanteesi muuttuu. Testamentin avulla päätät itse siitä, kenelle ja miten omaisuutesi jaetaan, eikä sen teko ole hankalaa.

Animalian tukijailta testamenttilahjoittamisesta

Järjestämme noin kerran vuodessa avoimen ja maksuttoman tukijaillan testamenttilahjoittamiseen liittyen yhteistyössä Hyvä testamentti -kampanjan kanssa. Tapahtumassa on mukana Animalian edustajien lisäksi kampanjan lakiasiantuntija Piia Jeremejeff. Lakiasiantuntija kertoo tapahtumassa testamenttilahjoittamisesta ja vastaa kysymyksiin testamentin laatimisesta.

Halutessasi voit ilmoittautumisen yhteydessä lähettää meille testamenttaamiseen liittyviä kysymyksiä, jotka välitämme puolestasi nimettöminä lakiasiantuntijalle. Lakiasiantuntija vastaa kysymyksiin testamentti-illan aikana.

Ilmoittautuminen testamentti-iltaan tai yhteydenotot eivät sido sinua mihinkään. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Hyvä testamentti -kampanja tarjoaa lakiapua

Testamentin laatimiseen saa tarvittaessa lakiapua. Animalia on mukana Hyvä Testamentti -kampanjassa, jonka kautta saat lakiasiantuntijan vastauksia kysymyksiin testamentin laatimisesta. Lue lisää kampanjasta ja hae tietoa testamentin laatimisesta Hyvä testamentti -sivuilta.

Tarja Balding
Tarja BaldingTalouspäällikkö
Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää Animalian toiminnasta sekä testamentin laatimisesta. Yhteydenotto ei velvoita mihinkään ja keskustelen asiasta kanssasi luottamuksellisesti.

puh. 09 720 65911
tarja.balding@animalia.fi

Tilaa testamenttilahjoitukseen liittyen lisämateriaalia tai pyydä yhteydenottoa. Täytä alla oleva lomake!

Kaikki lomakkeet käsitellään luottamuksellisesti eikä lomakkeen täyttäminen velvoita sinua mihinkään.


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.

  • På svenska