Ladataan Tapahtumat

Eläinten ääni -tukikonsertti (Joensuu)

17.2.2018 @ 19:00 - 22:00
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Animalia Joensuu järjestää 17. helmikuuta klo 19-22 Eläinten ääni -tukikonsertin Kulttuurikahvila Laiturilla. Esiintyjiksi saapuvat kovempaakin kovempi punk-bändi Suoliliuos, ihanan herkkä, akustisena triona esiintyvä Heiduška sekä suomenkielistä poprokkia vetävä Karuselli.

Samana päivänä Helsingissä järjestetään Eläinten ääni -mielenosoitus, koska uudesta eläinsuojelulaista uhkaavat jäädä pois lähes kaikki keskeisimmät uudistukset. Hallituksen esityksestä uudeksi eläinsuojelulaiksi puuttuvat tyystin sellaiset asiat kuin parsinavetoiden ja porsitushäkkien sekä turkistarhauksen kieltäminen, jatkuva vedensaanti eläinten pysyvissä pitopaikoissa sekä koirien ja kissojen pakollinen tunnistusmerkintä ja rekisteröinti. Ilman näitä keskeisimpiä uudistuksia uutta eläinsuojelulakia ei voida hyväksyä.

Käsillä ovat viimeiset hetket vaikuttaa lakiin! Kerrotaan yhdessä, että eläimiä ei saa jättää hallituksen politiikan jalkoihin. Eurobarometrin mukaan 99 % suomalaisista pitää eläinsuojelua tärkeänä, ja 90 % suomalaisista haluaa, että tuotantoeläimiä suojeltaisiin nykyistä paremmin. Tämän täytyy näkyä myös eläinsuojelulaissa. Vaaditaan nyt yhdessä, että enemmistön ääni kuuluu!

Tukikeikan liput maksavat 5 euroa (Animalian jäsenille ja opiskelijoille 3 euroa), ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan eläinlakikampanjointiin. Paikan päällä voit myös allekirjoittaa eläinlakivetoomuksen. Tietoja tarkennetaan tälle sivulle pian.

Tiedot

Päivämäärä: 17.2.2018
Aika: 19:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Venue Name: Kulttuurikahvila Laituri
Address: Itäranta 10
Joensuu,

+ Google Map