Avoimet työpaikat

Animaliassa on ajoittain avoinna sekä työ- että harjoittelupaikkoja.

Työharjoittelupaikkoja Animaliassa: Haemme  graafikkoharjoittelijaa ja viestintä- / markkinointiviestintäharjoittelijaa

Hae harjoitteluun Animalia toimistolle Helsingin Sörnäisiin!

Graafikkoharjoittelupaikka aukeaa kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Viestintä- / markkinointiviestintäharjoittelijalle on paikka auki loppuvuodesta (tarkka ajankohta sovittavissa). Harjoittelupaikkoja on auki läpi vuoden, joten ole yhteydessä, mikäli myöhempi ajanjakso sopii sinulle.

Graafikkoharjoittelijana pääset tekemään viestintäpäällikön ohjauksessa muun muassa markkinointi- ja esittelymateriaaleja sekä muiden painotuotteiden graafista suunnittelua, sosiaalisen median ja verkkopalvelun graafisten elementtien ideointia. Olet mukana kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa ja opit, kuinka erilaisten julkaisujen suunnitteluprosessit etenevät ideoinnista lopputulokseen. Odotamme yleisimpien Adoben graafisten ohjelmien (Photoshop, InDesign, Illustrator) käyttötaitoa sekä persoonallista näkemystä ja itsenäistä työskentelyotetta.

Viestintä- tai markkinointiviestintäharjoittelijana pääset oppimaan käytännössä, miten viestintää ja markkinointiviestintää järjestössä tehdään. Olet mukana kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Harjoittelijana tuotat ohjaajan opastuksella muun muassa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja verkkoon, toteutat sähköpostimarkkinointia ja avustat tapahtumissa. Odotamme alan opintojen lisäksi yleisimpien ohjelmien (esim. Microsoft Office) käyttötaitoa ja kykyä tuottaa sujuvasti tekstiä.

Animalia tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden harjoittelupaikkaan, jossa pääsee tekemään vaikuttavaa työtä eläinten oikeuksien edistämiseksi. Palkkaa emme valitettavasti voi maksaa, mutta harjoittelun ollessa osana opintojasi olet oikeutettu opintotukeen.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi mitä osaat, missä opiskelet ja toivomasi harjoittelun ajankohta ja kesto. Jos haet graafikkoharjoitteluun, liitä lisäksi hakemukseesi mukaan 1-3 työnäytettä tai linkki portfolioosi.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen taija.rinne(at)animalia.fi, viestin otsikoksi ”Graafikkoharjoittelija” tai ”Viestintäharjoittelija”. Harjoittelupaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kannustamme eri vähemmistöryhmien edustajia hakemaan.

Lisätietoja harjoittelusta antaa Animalian viestintäpäällikkö Taija Rinne, taija.rinne(at)animalia.fi.

Animalia on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää eläinten oikeuksia ja hyvinvointia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Animalia toimii tiedottamalla, kampanjoimalla ja vaikuttamalla lainsäädäntöön.