Avoimet työpaikat

Animaliassa on ajoittain avoinna sekä työ- että harjoittelupaikkoja.

Työpaikka Animaliassa: Haemme toiminnanjohtajan sijaista

Animalia ry hakee toiminnanjohtajan sijaista nykyisen toiminnanjohtajan vapaan ajaksi järjestön toimistolle Helsingin Sörnäisiin. Tehtävä on kokopäiväinen. Työsuhde alkaa huhtikuussa 2017.

Animalia on eläinten oikeuksia edistävä asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka toimii tiedottamalla, kampanjoimalla ja vaikuttamalla lainsäädäntöön.  Tehtävänämme on edistää eläinten hyvinvointia ja oikeuksia Suomessa sekä kansainvälisesti.

Etsimme toiminnanjohtajan sijaista ajalle 26.4.2017­­­–2.2.2018. Toiminnanjohtajana suunnittelet järjestön toimintaa ja taloutta yhdessä hallituksen kanssa sekä seuraat niin järjestön tavoitteiden toteutumista kuin eläinoikeus- ja eläinsuojelukentän tapahtumia Suomessa ja maailmalla. Olet idearikas ja kokenut järjestöalan osaaja, joka haluaa tarttua haasteisiin. Toiminnanjohtajana toimit myös henkilöstön esihenkilönä ja vastaat toimistotyöskentelyn sujuvuudesta.

Odotamme hakijalta:

·soveltuvaa korkeakoulutusta ja/tai työkokemusta
·organisointikykyä ja innostusta järjestön toiminnan kehittämiseen
·aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
·esiintymisvalmiutta
·kokemusta eläinten oikeuksien edistämisestä ja innokkuutta oppia aiheesta lisää
·hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksi
·mahdollisuutta matkustamiseen sekä toisinaan ilta- ja viikonlopputöihin

Tarjoamme:

·ainutlaatuisen tilaisuuden päästä johtamaan ja kehittämään järjestön toimintaa
·mielenkiintoisen ja itsenäisen työn
·mukavan työympäristön sekä joustavat työajat
·näköalapaikan eläinsuojelu- ja eläinoikeuskentälle sekä mahdollisuuden vaikuttaa eläinten asemaan yhteiskunnallisesti

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 26.2.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mai.kivela (at) animalia.fi, viestin otsikoksi ”Toiminnanjohtaja”. Lähetä hakemus ja CV yhtenä tiedostona. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään maaliskuun alussa Helsingissä. Kannustamme eri vähemmistöryhmien edustajia hakemaan.

Lisätietoja työsuhteesta antaa Animalian toiminnanjohtaja Mai Kivelä, puh. 050 384 5072. Soittoaika mieluiten torstaisin ja perjantaisin klo 12-13 välillä.