Muista eläimiä arjessa ja juhlassa

Tapoja auttaa on monia. Järjestä oma keräys eläinten hyväksi merkkipäivänäsi tai lahjoita vaikka kauppareissulla!

Lue lisää lahjoittamisesta Facebookissa tai Doog-sovelluksen avulla. Voit myös järjestää oman merkkipäiväkeräyksen.

Tavaran sijaan lahjaksi hyvä teko:
juhli merkkipäivää omalla Facebook-keräyksellä   

Yksityishenkilöt voivat perustaa Animalialle omistettuja omia keräyksiä Facebookissa ja pyytää läheisiltään lahjoituksia itselleen tärkeisiin kohteisiin. Itse järjestetty keräys onkin vaihtoehtoinen hyvän mielen teko esimerkiksi kevään juhlissa tavaralahjoitusten sijaan!  
 
Oman keräyksen käynnistäminen on helppoa, ja Facebook ohjaa tekemisessä eteenpäin. Muista kertoa keräyksestäsi perustamisen jälkeen kavereillesi! Pääset alkuun oman keräyksen perustamisessa täällä.

 

Lahjoita eläinoikeustyöhön ilman omaa rahaa: DOOG app

Nyt voit tukea Animalian toimintaa myös kotimaisella DOOG-sovelluksella. DOOGissa keräät virtuaalivaluuttaa, doogeja, omalla älypuhelimellasi vaikkapa kauppareissulla. Doogit ovat hyväntekeväisyysvaluuttaa, jota yritykset voivat sijoittaa mainoksiinsa. Sinä voit ladata sovellusta käyttämällä näitä yritysten vapauttamia doogeja ja päättää, mihin ne lahjoitetaan. Yksi doogi on 0,1 euroa.

Sovellusta käyttämällä sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa lahjoituksiin, mutta keräät silti oikeaa rahaa haluamallesi kohteelle: lahjoitettavat varat tulevat sovelluksessa mukana olevien yritysten markkinointisatsauksista. Helppo ja hauska tapa tehdä hyvää!

Näin pääset lahjoittamaan:

  1. Lataa Doog-sovellus puhelimeesi Google Playsta tai App Storesta.
  2. Kirjaudu sisään sovellukseen ja katso sinua lähellä sijaitsevat kampanjatuotteet, joista pääset keräämään doogeja.
  3. Etsi tuotteet vaikkapa kauppareissulla ja kerää doogit puhelimellasi.
  4. Kun olet kerännyt haluamasi määrän doogeja, valitse, mihin tarkoitukseen haluat ne lahjoittaa. Löydät Animalian ja Tarhaton tulevaisuus -keräyksen DOOG-sovelluksen lahjoituskohteiden listalta.

luppakorvapupu-300x300

Merkkipäiväkeräys: pyydä läheisiltäsi lahja, jolla on merkitystä

Pyydä lahjojen tai kukkien sijaan läheisiäsi muistamaan sinua lahjoittamalla sinulle tärkeään kohteeseen. Keräyksen voit järjestää vaikka syntymä-, hää- tai valmistujaisjuhlasi kunniaksi. Lahjoitukset voit halutessasi kohdentaa sinulle merkityksellisempään Animalian toimintakohteeseen.

Näin järjestät merkkipäiväkeräyksen:

  1. Täytä oheinen lomake.
  2. Kerro läheisillesi, että toivot merkkipäivääsi muistettavan lahjoituksella sinulle tärkeään työhön. Pyydä ystäviäsi tekemään lahjoitus Animalian lahjoitustilille Nordea FI24 1011 3000 260629 ja kirjoittamaan viestikenttään MERKKIPÄIVÄ sekä sinun nimesi (esimerkiksi MERKKIPÄIVÄ Maija Mallikas).
  3. Merkkipäivän jälkeen voit tarkistaa meiltä, minkä suuruinen lahjoitussumma eläinten hyväksi on merkkipäiväsi kunniaksi kertynyt.

Lämmin kiitos tuestasi!

Voit myös pyytää meiltä lisätietoja tai materiaaleja oheisella lomakkeella. Lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään!

Haluan tehdä merkkipäiväkeräyksen

Kentät joissa * vaaditaan.
Haluatko lisätietoa merkkipäiväkeräyksestä?

Ota yhteyttä sähköpostitse animalia@animalia.fi tai puhelimitse 09 720 6590. Voit kysyä lisätietoja myös yllä olevan lomakkeen kautta, se ei sitouta sinua mihinkään.

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.