#Lainsuojaton

Entä jos laki ei suojele eläimiä?

TOIMI!

Tuellasi voimme puolustaa eläimiä. Lue Lisää.

1. Allekirjoita vetoomus edistyksellisen eläinlain puolesta.

2. Liity Animalian kuukausilahjoittajaksi

Lue lisää.

Näin edistämme eläinten asiaa

 • logo_megafoni
  Pidämme ääntä
  eläinten puolesta


  Nostamme aktiivisesti esiin eläimiin liittyviä epäkohtia, kuten nykyisen eläinlain puutteita. Muutamme eläimiin liittyviä asenteita ja käytäntöjä kampanjoiden ja tiedottaen.
 • logo_puhe
  Neuvottelemme
  eläinten hyväksi


  Olemme eläinten ääni eläinsuojelulain uudistuksessa. Osallistumme virallisten työryhmien toimintaan ja vaikutamme päättäjiin eläinten puolesta. Toimimme vastapainona maataloustuotannon lobbauskoneistolle.
 • logo_paperi
  Olemme
  asiantuntija


  Toimimme asiantuntijana eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymyksissä eri tahoille. Annamme lausuntoja mm. medialle ja virkamiehille.
 • logo_sydan
  Toimimme
  yhdessä


  Teemme yhteistyötä eläinten puolesta yritysten, koulujen, vapaaehtoistemme ja muiden yhteisöjen sekä järjestöjen kanssa. Yhteistyöllä ja vapaaehtoistemme avulla voimme vaikuttaa laajasti ympäri Suomen.
 • logo_kadet
  Vaikutamme
  kansainvälisesti


  Vaikutamme kansainvälisesti eläinten hyväksi tiiviissä yhteistyössä eri maiden eläinsuojelu- ja eläinoikeusjärjestöjen kanssa. Eläinsuojelulainsäädäntöön on vaikutettava myös EU:n tasolla.

20 vuotta vanhan eläinlain kunnollista uudistamista jarrutetaan. Laissa pitää huomioida eläinten itseisarvo, lajityypilliset tarpeet, uusi tutkimus sekä kansainväliset eläinten kohtelua koskevat vertailut. Nyt on viimeinen tilaisuus luoda painetta kansanedustajien suuntaan! Tule mukaan!

LUE LISÄÄ