Eläimet tarvitsevat puolustajansa.

Kuukausilahjoittajana varmistat,
että eläinten ääni kuuluu. 

Tervetuloa mukaan! Liity kuukausilahjoittajaksi täyttämällä lomake.

Miljoonat turkiseläimet, kymmenet miljoonat tuotantoeläimet ja sadat tuhannet koe-eläimet tarvitsevat puolustajansa. Kuukausittainen tuki on tehokas tapa auttaa. Se mahdollistaa vaikuttavan työn eläinten puolesta.

Kuukausilahjoittajana

 • Olet tärkeässä roolissa mukana edistämässä eläinten asiaa. Toimimme lähes täysin yksityisten henkilöiden tuen varassa.
 • Rakennat eläimille parempaa tulevaisuutta. Säännöllinen tuki mahdollistaa suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen työn eläinten hyväksi.
 • Saat neljä kertaa vuodessa Animalia-lehden ja kuulet ajankohtaiset eläinasiat sähköisen kirjeen välityksellä.

 

Kyllä, liityn Animalian kuukausilahjoittajaksi!

Kentät joissa * vaaditaan.

Lähetämme sinulle tarvittavat tiedot ja ohjeet kuukausilahjoituksen aktivoimiseen liityttyäsi.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.

 Tuellasi teemme sinnikkäästi töitä eläinten puolesta

Pigs who are photographed on one of farms

Tuotantoeläimet tarvitsevat edistyksellisen lain suojakseen

Nykyinen eläinsuojelulaki ei suojele eläimiä riittävästi. Eläinten hyvinvointi on taattava huomattavasti nykyistä paremmin. Muun muassa parsinavetat ja emakkohäkit on kiellettävä. Tuellasi teemme jatkuvasti töitä edistyksellisen eläinlain puolesta. Kannustamme ihmisiä myös kasvisruokavalioon.

 

 

 

 

Red fox kit head shot with a green moss background. Ontario, CanadaTurkiseläimet kärsivät turhaan – turkistarhaus on lakkautettava

Joka syksy Suomessa tapetaan noin neljä miljoonaa turkiseläintä. Suurin osa turkiksista käytetään vaatteiden somisteina. Suomen on seurattava edistyksellisten maiden esimerkkiä ja liityttävä tarhauksen kieltäneiden maiden joukkoon. Tuellasi teemme töitä tarhattoman tulevaisuuden puolesta. Pidämme myös yllä listaa turkittomista liikkeistä.

 

 

 

Kuukausilahjoitus_animalia_koe-elaimet_kaniKoe-eläimille aiheutuu eläinkokeissa suurta kärsimystä

Suomessa käytetään tutkimuksen ja tieteen nimissä vuosittain yli satatuhatta koe-eläintä, vaikka vaihtoehtoja on. Eläinkokeettomat tutkimusmenetelmät ovat eläinkokeita luotettavampia, nopeampia ja halvempia. Tuellasi teemme töitä eläinkokeettoman maailman puolesta. Ylläpidämme myös eläinkokeettoman kosmetiikan ja kodinpuhdistusaineiden listaa.

Näin edistämme eläinten asiaa

Työ eläinten puolesta on pitkäjänteistä kampanjointi- ja vaikuttamistyötä. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme vain avoimin ja laillisin keinoin.


megafoni_valkoinen_tausta

Pidämme ääntä eläinten puolesta

Nostamme aktiivisesti esiin eläimiin liittyviä epäkohtia, kuten nykyisen eläinlain puutteita. Muutamme eläimiin liittyviä asenteita ja käytäntöjä kampanjoiden ja tiedottaen.

 

business_valkoinen_tausta

Neuvottelemme eläinten hyväksi

Olemme eläinten ääni eläinsuojelulain uudistuksessa. Osallistumme virallisten työryhmien toimintaan ja vaikutamme päättäjiin eläinten puolesta.

 

paperi_ja_kyna_valkoinen_taustaOlemme asiantuntija

Toimimme asiantuntijana eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymyksissä eri tahoille. Annamme lausuntoja mm. medialle ja virkamiehille. Teemme raportteja ja julkaisuja.

 

hearts_valkoinen_tausta

Toimimme yhdessä

Teemme yhteistyötä eläinten puolesta yritysten, koulujen, vapaaehtoistemme ja muiden yhteisöjen sekä järjestöjen kanssa. Yhteistyöllä ja vapaaehtoistemme avulla voimme vaikuttaa laajasti ympäri Suomen.

 

handshake_valkoinen_taustaVaikutamme kansainvälisesti

Vaikutamme kansainvälisesti eläinten hyväksi tiiviissä yhteistyössä eri maiden eläinsuojelu- ja eläinoikeusjärjestöjen kanssa. Eläinsuojelulainsäädäntöön on vaikutettava myös EU:n tasolla.

Miksi säännöllinen tuki?

 • Eläinten puolesta tehtävä työ vaatii pitkäjänteisyyttä. Askel askeleelta rakennamme eläimille parempaa tulevaisuutta. Jotta voimme toimia pitkäjänteisesti ja vaikuttavasti eläinten hyväksi, tarvitsemme rahoitusta.
 • Toimimme lähes täysin yksityisten henkilöiden tuen varassa. Kuukausittainen tuki on tehokas tapa auttaa ja se mahdollistaa suunnitelmallisen työn eläinten hyväksi. Mitä ennakoidumpi rahoituksemme on, sitä suunnitelmallisemmin ja vaikuttavammin voimme toimia eläinten puolesta.
 • Eläimiin liittyvät epäkohdat on tuotava esiin. Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet ja koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten lemmikkieläinten tai eläinten viihdekäytön, parissa. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa.
 • Kuukausittainen tukesi käytetään tehokkaasti eläinten hyväksi. Kaikesta toimintamme rahoituksesta noin 80 % ohjautuu työhön eläinten puolesta. Loput käytetään toiminnan ylläpidon ja kehittämisen välttämättömiin kuluihin eli raportointiin, hallintaan ja varainhankintaan.
 • Tukesi on arvokas apu. Lahjoita sinulle sopiva summa, sinulle sopivan ajan. Mikäli elämäntilanteesi muuttuu, kuukausilahjoituksen voit tarvittaessa keskeyttää koska vain ottamalla meihin yhteyttä.
Tule mukaan ja liity kuukausilahjoittajaksi nyt!

Saavutuksiamme

Yhdessä tukijoidemme avulla edistysaskelien saavuttaminen on mahdollista! Tähän mennessä aikaan saatua:

 • kosmetiikan eläinkoekielto EU:n alueella
 • perinteisten häkkikanaloiden kielto
 • kytkettynä eläville lehmille oikeus jaloitella kesäisin
 • Suomen ensimmäinen kansalaisaloite, jossa vaadittiin turkistarhauksen kieltämistä
 • Särkänniemen delfinaarion sulkeutuminen

Seuraavaksi?

 • Liikkumista rajoittavat parsinavetat ja emakkohäkit kielletään
 • Kivuliaat toimenpiteet ilman kivunlievitystä ja kivun hoitoa kielletään
 • Eläintuotantotiloilla ja teurastamoissa otetaan käyttöön avoin ja tehokas valvonta
 • Luonnonvaraisten eläinten käyttö sirkuksissa ja delfinaarioissa kielletään
 • Koirien ja kissojen tunnistusmerkintä ja rekisteröinti tulee pakolliseksi
 • Turkistarhaus lakkautetaan siirtymäajalla
 • Viranomaisille määrätään velvollisuus kieltää eläimille terveysongelmia aiheuttava jalostus
 • Kodinpuhdistusaineiden eläinkokeiden kielto EU:ssa
Säännöllinen tukesi mahdollistaa pitkäjänteisen työn tavoitteiden edistämiseksi. Tuellasi voimme vaikuttaa miljoonien eläinten parempaan tulevaisuuteen. Liity mukaan nyt!
Tuulispää_JMcArthur-2762