Lahjoita parempi maailma eläimille!

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa mukaan edistämään eläinten oikeuksia!

Miljoonat turkiseläimet, kymmenet miljoonat tuotantoeläimet ja sadat tuhannet koe-eläimet tarvitsevat puolustajansa. Animalian kuukausilahjoittajana annat tukesi pitkäjänteiselle työlle eläinten hyväksi. Kun rakennamme parempaa maailmaa eläimille, rakennamme sitä myös itsellemme.

 

 

Millaisia muutoksia ajamme lahjoituksesi avulla?

Animalialla on kolme päätoimintakohdetta: tuotantoeläimet, turkistarhaus ja koe-eläintoiminta.

  • Tuotannossa käytettävien eläinten määrää tulee jatkuvasti laskea. Tehomaatalouden puitteissa eläinten mahdollisuudet elää lajilleen tyypillistä elämää ovat äärimmäisen rajalliset. Kuitenkin niin kauan kuin eläimiä käytetään ruoantuotannossa, on niiden hyvinvointi taattava huomattavasti nykyistä paremmin.
  • Turkikset ovat ylellisyystuotteita, joita valmistetaan vain ihmisen turhamaisuuden vuoksi: nykyihminen ei tarvitse turkkia pysyäkseen lämpimänä. Eläinten hyvinvointiongelmat ovat turkistarhoilla merkittäviä. Animalia tähtää turkistarhauksen lopettamiseen lainsäädännöllä.
  • Animalian tavoitteena on eläinkokeeton maailma. Ensisijalle asetamme eläimille kipua ja kärsimystä aiheuttavien kokeiden sekä heikoimmin perusteltavien kokeiden lopettamisen. Edistämme vaihtoehtoisten koemenetelmien kehittämistä.

 

 

 

Tutustu toimintaamme

Saamme muutoksia aikaan vaikuttamalla sekä kuluttajien asenteisiin että kansalliseen ja kansainväliseen lainsäädäntöön.
Lahjoittamalla autat levittämään tietoa eläintuotannon ongelmakohdista ja mahdollistat vaikuttavan kampanjoinnin.

Vaikuttavaa viestintää

Eläinten hyväksikäytön välttämättömyys tulee kyseenalaistaa tutkitulla tiedolla. Vaikuttava viestintä on avain asennemuutokseen. Lahjoituksesi varmistaa, että viestimme tavoittavat jatkossakin kymmeniä tuhansia suomalaisia joka viikko.

Asiantuntijatyötä eläinten hyväksi

Toimimme asiantuntijana eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymyksissä. Osallistumme virallisten työryhmien toimintaan ja vaikutamme päättäjiin eläinten puolesta. Annamme lausuntoja medialle ja virkamiehille.

Voimaa yhteistyöstä

Animalia on ainutlaatuinen yhdistelmä joukkovoimaa ja asiantuntijatietoa. Vaikutamme vapaaehtoisverkostomme, yritysten sekä muiden yhteisöjen ja järjestöjen kanssa Suomessa ja kansainvälisesti — ja aina vain avoimin ja laillisin keinoin.

 

 

Työmme ei nojaa pikavoittoihin, vaan pitkäjänteisen yhteiskunnallisen muutoksen tavoitteluun. Siksi kutsumme sinut tukemaan työtämme kuukausilahjoittajana. Säännöllinen tuki mahdollistaa sinnikkään työn kohti maailmaa, jossa eläinten oikeudet toteutuvat.

Parempi maailma sekä ihmisille että eläimille on mahdollinen.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.
Kaikki tili- ja henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja voidaan luovuttaa rajatusti kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun se on palveluiden toimivuuden takaamiseksi välttämätöntä. Animalia takaa pitävänsä tiedot salassa. Henkilötietosi säilytetään tukijarekisterissämme. Yhteystietojasi voidaan käyttää suostumuksellasi Animalian omaan viestintään. Sinulla on milloin tahansa oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta rekisterissämme. Voit pyytää tietojasi muutettavan tai poistettavan kokonaan tietokannastamme. Tietojen tarkastamista koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Animalian toimistoon puhelimitse (09) 720 6590, sähköpostitse animalia(a)animalia.fi tai kirjallisesti Animalia ry, Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki.