Kouluvierailijoiden sivu

Hyvä kouluvierailija! Täällä voit täyttää vierailuraportit ja maksumääräykset sähköisesti ja löydät muutakin materiaalia käyttöösi. (Täydennetään pikkuhiljaa).

Muista myös liittyä Animalian kouluvierailijoiden Facebook-sivulle, jossa voi jakaa vinkkejä!

Hyödyllisiä linkkejä

  • Näiden sivujen pääsivulta kannattaa katsoa mitä kaikkea materiaalia meiltä löytyy. Mm. oppaita joissa lisää mielenkiintoisia tehtäviä ja leikkejä vierailuille: animalia.fi/koulut-ja-nuoriso
  • Animalian saavutuksia ja ylipäänsä erilaisia eläinsuojelu- ja eläinoikeusliikkeen edistysaskeleita löydät täältä: animalia.fi/saavutuksia. Näitä voit poimia esimerkiksi kouluvierailumateriaalin diaan 2 ”Animalian saavutukset ja tavoitteet”.
  • Youtube-kanavaltamme löydät mm. eläinkokeista kertovan Eläinkokeiden järjettömyys animaation sekä soittolistan, jolle olemme koonneet eläinten tunteista ja lajityypillisestä käyttäytymisestä kertovia videoita Youtubesta.
  • Kahoot: kahoot.it. Ajattelimme tehdä Animalian oman Kahoot-tilin tai tehkää oma 🙂

Lataa ja tulosta: Vierailijan raportti

Tai täytä sähköisesti alla!

Kentät joissa * vaaditaan.

Lataa ja tulosta: Maksumääräys

Tai täytä alta sähköisenä:

Kentät joissa * vaaditaan.

Kerro tässä mistä matkakulusi muodostuvat (esim. "bussiliput sinne ja takaisin 5 €" tai "julkisten puutteessa jouduin kulkemaan omalla autolla, matka kotoa Perämetsän koululle 50 km suuntaansa, bensat yht. 6 €)

Lataa ja tulosta: Opettajan palaute

Tai linkkaa hänelle sähköinen palautelomake: animalia.fi/opettajan-palaute

Voit hyvin mainostaa vierailuita kouluille myös itse! Lataa alta mainos itsellesi ja lähetä sitä kouluille. Toimistolla on saatavilla sähköpostiosoitteet kaikkiin Suomen kouluihin (joskus tosin harmillisen vanhentuneina), voit pyytää tiettyjen postinumerojen listaukset itsellesi helpottamaan mainostustyötä.

Suositus on, että opettaja tilaa vierailun Animalian sivujen kautta, mutta voit myös sopia vierailut suoraan opettajan kanssa (ja vaihtaa mainokseen tilausta koskevat ohjeet). Tällöin on erityisen tärkeää, että toimistolle asti tulee tieto vierailuista sekä raportti, josta käy selkeästi ilmi koulu ja opettaja, luokka-aste, oppiaine sekä oppilasmäärä. Raportti on tärkeä riippumatta sitä pyydätkö vierailusta palkkiota vai et!

Muokattava mainos.

PDF-mainos.

Täältä löydät kaikki kouluvierailumateriaalit: http://animalia.fi/kouluvierailumateriaali/