Pienistä puroista syntyy suuria

Tee kertalahjoitus ja edesautat työtä muunlajisten eläinten hyväksi. Lahjoitustavan ja summan voit valita itsellesi sopivaksi.

Työmme eläinten oikeuksien edistämiseksi perustuu lähes täysin yksittäisten ihmisten tukeen. Siksi jokainen lahjoitus on arvokas ja edesauttaa työtä eläinten puolesta. Lahjoituksesi mahdollistaa, että me voimme jatkaa sinnikästä ja ammattimaista työtä muunlajisten eläinten aseman parantamiseksi.

Animalia vaikuttaa valtakunnallisesti mediassa, kouluissa ja kabineteissa. Kampanjomalla herätämme ihmiset pohtimaan yllättäviäkin eläinoikeusteemoja. Osallistumme eduskunnan poliittiseen päätöksentekoon ajamalla eläinten asiaa neuvottelukunnissa ja työryhmissä. Omat viestintäkanavamme tavoittavat kymmeniä tuhansia seuraajia. Tietoa levittämällä ja vaihtoehtoja tarjoamalla voimme vaikuttaa kuluttajien asenteisiin ja käytäntöihin esimerkiksi eläinkokeettoman kosmetiikan, turkittomien tuotteiden tai kasvissyönnin kohdalla. Toimimme myös eläinoikeuskysymysten asiantuntijana julkisessa keskustelussa.

Ole mukana työssä eläinten hyväksi ja tee lahjoitus toimintaan nyt. Kiitos, että välität!

Kohdenna lahjoitus kuten haluat

Animalian päätoimintakohteet ovat maatalouden tuotantoeläimet, turkiseläimet ja koe-eläimet. Ne ovat suuria, mutta yhteiskunnassamme usein näkymättömiä eläinryhmiä. Näillä olennoilla on vain harvoin mahdollisuus lajityypilliseen käyttäytymiseen, yksilölliseen hoitoon tai hyvään elämään ylipäätään. Lahjoituksesi ansiosta voimme vaikuttaa laein ja asetuksin säädeltäviin eläintenpidon minimistandardeihin, levittää ajanmukaista tietoa ja tarjota eläinperäisille tuotteille ja kokeille vaihtoehtoja.

 

Lahjoita tuotantoeläimille

Lahjoita verkossa täällä.

Lahjoita tilisiirrolla:
FI24 1011 3000 260629
Viite 401971

 

Lahjoita turkiseläimille

Lahjoita verkossa täällä.

Lahjoita tilisiirrolla:
FI24 1011 3000 260629
Viite 402365

 

Lahjoita koe-eläimille

Lahjoita verkossa täällä.

Lahjoita tilisiirrolla:
FI24 1011 3000 260629
Viite 401531

Lahjoita #Kalarakas-kampanjakeräykseen ja vaadi oikeuksia unohdetulle eläinryhmälle!

Tulevaisuuden eläinoikeuskysymys on jo täällä. Auta meitä vastaamaan siihen!

 

Näin lahjoitat #Kalarakas-kampanjalle:

Lahjoituksesi avulla tuotamme omia julkaisuja, videoita ja muuta mediasisältöä ja tuomme siten kaloja koskevaa uutta tutkimustietoa kaikkien saataville. Järjestämme yleisötilaisuuksia kalojen oikeuksista ympäri Suomen. Nostamme esiin kalankasvatuksen eläineettisiä ongelmia ja peräänkuulutamme kaloja koskevaa asetusta eläinsuojelulakiin. Lisäksi edistämme kasvissyöntiä esittelemällä helppoja kasvisruokavaihtoehtoja ja kannustamme kokeilemaan vegaanista ruokavaliota.

 

Lämmin kiitos tuestasi!

 

 

Miten Animalia toimii?

  • Olemme asiantuntija eläinoikeus- ja eläinsuojelukysymyksissä. Päätoimintakohteitamme ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet sekä koe-eläimet. Mahdollisuuksien mukaan toimimme myös muiden eläinten käyttöön liittyvien kysymysten, kuten eläinten viihdekäytön, parissa, ja otamme kantaa eläineettisiin kysymyksiin.
  • Toimimme kampanjoimalla, tiedottamalla ja poliittiseen päätöksentekoon osallistumalla. Pyrimme vaikuttamaan paitsi asenteisiin ja käytäntöihin, myös lainsäädäntöön ja asetuksiin.
  • Julkaisemme viikottain asiantuntija-artikkeleita ja blogikirjoituksia verkkosivuillamme, ja jaamme eläinaiheisia näkökulmia ja osallistumme keskusteluihin somessa. Julkaisemme omaa Animalia-lehteämme neljä kertaa vuodessa ja tuotamme Suomen ainoaa eläinoikeuksiin keskittyvää podcastia.
  • Järjestämme omia tapahtumia, tempauksia ja mielenosoituksia. Osallistumme erilaisiin seminaareihin, paneelikeskusteluihin ja messutilaisuuksiin näytteilleasettajina ja puhujina.
  • Ylläpidämme Suomessa eläinkokeettoman kosmetiikan listaa sekä turkittomien liikkeiden listaa. Jaamme tietoa myös kasvisruokavaliosta.
  • Olemme puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avoimin ja laillisin keinoin.

 

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.