liikkujankasvis_verkkokauppaan

Liikkujan kasvisruokavalio

25,00 

Kuvaus

Liikkujan kasvisruokavalio – kestävää kehitystä
Jussi Riekki

Syö vastuullisesti ja suoriudu optimaalisesti!

Kirja kaikille, jotka haluavat syödä vastuullisesti ja samalla suoriutua optimaalisesti omassa lajissaan. Kirjasta opit, kuinka koostaa fyysistä suorituskykyä ja terveyttä tukeva kasvisruokavalio – tai kuinka lisätä kasvikunnan tuotteita omassa ruokavaliossa.

Kasvissyönnin suosio on kasvussa Suomessa ja muualla maailmassa. Tänä päivänä yhä useampi pohtii ruokavalintojensa ympäristövaikutuksia. Urheilijat ja treenaajat eivät tee tässä poikkeusta.

Kasvissyöntiin liittyy kuitenkin edelleen monia uskomuksia ja epäilyksiä. Mistä saan proteiinia? Menetänkö kovalla työllä hankitut lihakset? Pystynkö suoriutumaan ja palautumaan optimaalisesti? Lukuisat vegaaniurheilijat ovat osoittaneet, että lajissa kuin lajissa voi menestyä kasvisruuan voimalla. Tutkimusten mukaan kasvikunnan tuotteisiin perustuva ruokavalio ei ole ainoastaan riittävä, vaan monesti jopa terveellisempi vaihtoehto kuin sekaruokavalio.

Kirja on omiaan myös ravintovalmentajille, personal trainereille ja muille ammattilaisille, jotka työskentelevät ihmisten elintapojen ja terveyden parissa.

Jussi Riekki työskentelee Suomen suurimmassa personal trainereita ja ravintovalmentajia kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4Youssa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kasvissyönnin ja treenaamisen yhteensovittamisesta. Päätyönsä ohessa Jussi tekee ravintovalmennuksia ja vapaaehtoistoimintaa.

Fitra, 2017.176 sivua.