Lahjoitus turkiseläimille

Ehdottamamme lahjoitus: 50,00 

Tue toimintaa turkiseläinten hyväksi. Jokainen lahjoitus on arvokas ja edesauttaa työtä eläinten puolesta. Tällä lahjoituksella tuet turkiseläinten puolesta tehtävää vaikuttamis- ja kampanjointityötä.

Valitse haluamasi lahjoitussumma ja klikkaa ”Lahjoita”. Lahjoitus lisätään ostoskoriisi ja voit tehdä maksun kassalla.

 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Kuvaus

Työ turkistarhauksen kieltämiseksi vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta tuellasi se on mahdollista.

Toimimme jatkuvasti turkiseläinten hyväksi kampanjoimalla, jakamalla tietoa ja vaikuttamalla lainsäädäntöön, asenteisiin ja käytäntöihin. Teemme myös yhteistyötä eri maiden eläinsuojelujärjestöjen kanssa. Turkistuotteiden merkintöjä koskeva selvitys on viimeisin esimerkki kansainvälisestä yhteistyöstä. Turkistarhauksen lopettaminen ja turkiseläinten olojen parantaminen vaativat sinnikästä yhteistyötä ja jatkuvuutta. Yhdessä kuljemme askel askeleelta kohti tarhatonta tulevaisuutta.

Tukemalla toimintaa olet mukana muuttamassa maailmaa. Auta nyt turkiseläimiä ja tee lahjoitus. Työmme eläinten hyväksi perustuu lähes täysin yksittäisten henkilöiden
tukeen, joten olemme hyvin kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta.

Tue turkiseläinten hyväksi tehtävää työtä ja tee lahjoitus nyt.


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.