Joululahjakeräys eläinten oikeuksille

Ehdottamamme lahjoitus: 50,00 

Muista eläimiä jouluna – tee lahjoitus eläinten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on arvokas ja edesauttaa työtä eläinten paremman tulevaisuuden puolesta.

Valitse haluamasi lahjoitussumma ja klikkaa “Lahjoita”. Lahjoitus lisätään ostoskoriisi ja voit tehdä maksun kassalla.

 

Vähimmäislahjoitus: 5,00 

Kuvaus

Lahjoitukset ovat edellytys Animalian toiminnan jatkumiselle – ilman niitä työ eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi ei olisi mahdollista.

Tällä joululahjoituksella tuet eläinten puolesta tehtävää vaikuttamis- ja kampanjointityötä. Saamme muutoksia aikaan vaikuttamalla sekä kuluttajien asenteisiin että kansalliseen ja kansainväliseen lainsäädäntöön. Vaikutamme vapaaehtoisverkostomme, yritysten sekä muiden yhteisöjen ja järjestöjen kanssa Suomessa ja kansainvälisesti — ja aina vain avoimin ja laillisin keinoin.

Lahjoittamalla autat levittämään tietoa eläintuotannon ongelmakohdista ja mahdollistat vaikuttavan kampanjoinnin. Ansiostasi pitkäjänteinen työ eläinten hyväksi voi jatkua. Jokainen lahjoitus on arvokas ja edesauttaa työtämme eläinten puolesta.

Tue eläinten hyväksi tehtävää työtä ja tee lahjoitus nyt.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Animalialle 4.11.2016. Toimeenpanoaika on 1.1.2017–31.12.2021 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2016/719.