Ainaisjäsenyys

640,00 

Jäsenenä tuet pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi.

Valitse ainaisjäsenyys kun haluat olla aina tukemassa Animalian toimintaa. Kertamaksu kattaa koko jäsenyysajan.

Lisää jäsenyys ostoskoriin ja täytä yhteystietosi siirtyessäsi kassalle. Maksu onnistuu saman tien suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla.

Osasto:

Kuvaus

Tule mukaan ajamaan eläinten asiaa. Liity Animalian jäseneksi.

Mitä enemmän meitä on, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on vaikuttaa. Jäsenenä tuet pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi.

Eläimet eivät itse voi puhua omasta puolestaan. Siksi meitä tarvitaan. Toimimme kampanjoimalla ja tiedottamalla sekä vaikuttamalla lainsäädäntöön, asenteisiin ja käytäntöihin. Lisäksi Animalia toimii eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymysten asiantuntijana erilaisissa yhteyksissä.

Jäsenien tuella olemme saavuttaneet merkittäviä edistysaskeleita, mm. häkkikanalakiellon ja kytkettynä eläville lehmille oikeuden jaloitella kesäisin sekä kosmetiikan eläinkoekiellon EU:n alueella. Olimme myös toteuttamassa historian ensimmäistä kansalaisaloitetta – turkistarhauksen kieltämiseksi. Jäsenien tuki on edellytys toimintamme jatkumiselle – ilman sitä työ eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi ei olisi mahdollista.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Jäsenenä saat vuosittain:

  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Animalia -lehden, sekä kuukausittaisen sähköisen jäsenkirjeen
  • Tarjouksia Animalian kannatustuotteista
  • Jäsenkortin, jolla saat etuja yhteistyökumppaneiltamme
  • Halutessasi voit myös osallistua käytännön toimintaan alueosastojen kautta