Ihanan helppoa kasvisruokaa

Nettikurssilla opit valmistamaan herkullista ja helposti valmistuvaa vegaanista ruokaa.

Haluatko herkullista ja täyttävää kasvisruokaa, jonka valmistaminen vie aikaasi vain kymmenen minuuttia? Tämä nettikurssi opettaa, miten se hoituu!

Kati White on 20 vuotta kasviskokkailua harrastanut ja rauhallisia hetkiä arvostava perheenäiti. Ihanan helppoa kasvisruokaa -verkkokurssilla hän opettaa, miten tehdä hyvää kasvisruokaa mahdollisimman vähällä työllä. Kati kertoo:

Arjen kiireissä tuskailin liian usein seuraavaa: Päivän ruokaa ei ollut mietittynä, einekset houkuttelivat helppoudellaan ja samat ruokalajit pyörivät pöydässä liian usein. Halusin muuttaa asiaa. Tavoitteena oli saada aikaan monin tavoin hyvää ruokaa mahdollisimman vaivattomasti.

Kurssin tavoitteena on tarjota mahdollisimman helppo tie herkullisen ja täyttävän kasvisruoan pariin. Ihanan helppoa kasvisruokaa -kurssi sopii kiireisiin arki-iltoihin, ja se on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Verkkokurssilla opit erilaisten kasviproteiinien käytön, kasvisruokien maustamisen salan sekä niksit kokkailun nopeuttamiseen.

Tervetuloa mukaan!

Ihanan helppoa kasvisruokaa -verkkokurssilla saat valmiin neljän viikon päivällissuunnitelman, jossa:

  • Kaikki reseptit sisältävät proteiiniosan.
  • Kaikki reseptit ovat helppoja valmistaa (5-15 min aktiivinen työmäärä)
  • Kaikki reseptit ovat 100 % kasvisruokaa.
  • Kaikki reseptien raaka-aineet ovat saatavilla tavallisista hyvin varustelluista ruokakaupoista.
  • Resepteillä valmistettujen ruokien maut ja raaka-aineet ovat monipuolisia ja vaihtelevia.
  • Osa resepteistä on suunniteltu sarjaksi siten, että ateriassa hyödynnetään edellispäivien kokkailuja. Reseptit (28 kpl) ja viikkokohtaiset ostoslistat kuuluvat kurssin materiaaleihin.

Kun ostat kurssin alla olevan linkin kautta, tuet samalla Animalian toimintaa. Linkin kautta ostettujen kurssien tuotoista lahjoitetaan 70 % Animalialle. Lähde oppimaan uutta ja tekemään samalla hyvää!

Kurssi maksaa 39,90 euroa ja se on saatavilla verkossa vähintään 4 kuukauden ajan ostopäivästä lähtien.

Jos olet jo kokeneempi kokkaaja ja haluat koko kurssin sijaan hankkia vain kurssilla jaettavan neljän viikon päivällissuunnitelman reseptit, onnistuu se alla olevan linkin kautta. Päivällissuunnitelma maksaa 19,90 euroa.