Oulun Animalia

Oulun Animalia on yksi monista alueosastoista. Olemme mukana monenlaisissa tapahtumissa ja tempauksissa. Otamme osaa muun muassa ravintolapäiviin vegaanisin herkuin sekä pidämme infopöytää eri tapahtumissa. Meidät voi vuodesta riippuen bongata Qstock:ssa, mahdollisuuksien torilla, joulumyyjäisissä ja monissa muissa tapahtumissa. Keksimme erilaisia tempauksia taiteiden yössä sekä eläinten viikolla. Erikseen koulutetut kouluvierailijat käyvät kertomassa eri koululuokilla eläinten oikeuksista, eettisyydestä ja meidän työstämme. Lisäksi teemme paljon muutakin! Kanssamme pääset jakamaan tärkeää Animalian sanomaa erilaisin tavoin. Porukkamme on aktiivista ja toivomme uusia ihmisiä koko ajan mukaan porukkaamme!

Pidämme kokouksia kerran kuussa, jossa suunnittelemme tulevia tapahtumia. Seuraathan meitä facebookissa tai tällä sivulla milloin kokoonnumme seuraavan kerran! Lisäksi Oulun tapahtumat löytyvät myös Animalian tapahtumakalenterista, joka löytyy näiltä nettivisuilta. Facebookista löydät meidät laittamalla hakupalkkiin Oulun Animalia. Tykkää sivustamme ja seuraa meitä!

Facebook

Facebookissa kerromme mm. tulevista ja menneistä tapahtumista, Animalian kampanjoista sekä uusista uutisista. Facebook-sivua päivitetään aktiivisesti, ja sen kautta löydät mm. tapahtumakalenterimme. Käy tykkäämässä!

Blogi

Animalia aloitti vuonna 2011 eläinsuojelu- ja eläinoikeusaiheisen blogin. Sieltä voit käydä lukemassa Animalian omien edustajien sekä vierailevien kirjoittajien tekstejä, joiden yhteinen aihe on eläin.

Tapahtumakalenteri

Oletko kiinnostunut alueosaston tulevista tapahtumista tai olisitko ehkä kiinnostunut osallistumaan toimintaan? Tarkista tapahtumakalenterista tulevat tapahtumat!

Tulevat tapahtumat vuonna 2017

Kuukausittainen kokous 15.3. klo 17.30 alkaen Cafe Kolossa osoitteessa Pakkahuoneenkatu 5. Tervetuloa kuulemaan tulevia tapahtumia ja kuinka juuri sinä voit olla mukana toiminnassamme!

Vegaanikahvit 17.3. klo 17-19 paikassa Tuba Food & Lounge, osoitteessa Mannenkatu 2. Aloitamme kuukausittain pidettävät vegaanikahvit yleistä löpinää -teemalla, eli kahvitteluilla ei ole erikseen nimettyä teemaa vaan paikalla olijoiden kesken voidaan höpistä mistä vain mitä mieleen tulee liittyen veganismiin, Animaliaan tai niiden vierestä! Tule kokemaan ja kuulemaan tämän hetken ajankohtaisia asioita sekä tietysti juomaan kuppi kuumaa tai kylmää hyvässä seurassa. Jokainen maksaa itse omat juomat ja ruuat. Paikalla Oulun Animalian aktiiveja virittelemässä keskustelua ja vastaamassa polttaviin kysymyksiin. Tule ja tuo kaverisikin mukana!

Kaikissa tulevien tapahtumien herättämissä kysymyksissä (missä paikassa tarkalleen, uskaltaako tulla yksin, saako tulla myöhässä (johon vastaus jo heti että saa tulla myöhässä!) ja pitääkö tietää jotain erityistä (vastaus jo nyt että ei tarvitse!) voit lähestyä meitä ennen tapahtumaa joko facebookin Oulun Animalia -sivun kautta tai sähköpostilla oulu@animalia.fi.

Nähdään!

Menneet tapahtumat vuonna 2017

8.2. Vuosikokous sekä helmikuun kuukausikokous

Yhteystiedot

Kaikissa alueosaston toimintaan liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa yhteyshenkilömme Milla Kyllönen: oulu@animalia.fi.

Alueosastollamme on oma sähköpostilista. Voit liittyä sille lähettämällä pyynnön Laura Uotilalle: laura.uotila@animalia.fi. Mainitse viestissäsi alueosasto, jonka sähköpostilistalle haluat.