Jyväskylän Animalia

Jyväskylän Animalia osallistuu moniin tapahtumiin ja tempauksiin. Järjestämme muun muassa elokuvailtoja ja pidämme pöytää monenlaisissa Jyväskylän tapahtumissa. Ideoimme jatkuvasti uusia tempauksia ja kampanjoita. Tervetuloa mukaan!

Kokouksista ilmoitamme täällä sivuilla, tapahtumakalenterissa sekä Facebookissa.

Ajankohtaista

4.9. Kokous

Kokoustamme tiistaina 4.9. klo 17 kahvila Miriam’sissa. Suunnittelemme tulevan syksyn toimintaa ja tapahtumia. Kokous on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Facebook

Facebookissa kerromme mm. tulevista ja menneistä tapahtumista, Animalian kampanjoista sekä uusista uutisista. Facebook-sivua päivitetään aktiivisesti, ja sen kautta löydät mm. tapahtumakalenterimme. Käy tykkäämässä!

Instagram

Instagramissa näet kuvia tapahtumista, tempauksista ja kaikesta muusta.

Tapahtumakalenteri

Oletko kiinnostunut alueosaston tulevista tapahtumista tai olisitko ehkä kiinnostunut osallistumaan toimintaan? Tarkista tapahtumakalenterista tulevat tapahtumat,

Blogi

Jyväskylän alueosastolla on nykyään myös blogi! Käy seurailemassa ajatuksiamme eläinten oikeuksista, aktivismista ja monista monista muista asioista.

Yhteystiedot

Kaikissa alueosaston toimintaan liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Anniina Hölttä: jyvaskyla@animalia.fi.

Alueosastollamme on oma sähköpostilista. Voit liittyä sille lähettämällä pyynnön Laura Uotilalle: laura.uotila@animalia.fi. Mainitse viestissäsi alueosasto, jonka sähköpostilistalle haluat.