Jyväskylän Animalia

Jyväskylän Animalia osallistuu moniin tapahtumiin ja tempauksiin. Järjestämme muun muassa elokuvailtoja ja pidämme pöytää monenlaisissa Jyväskylän tapahtumissa. Ideoimme jatkuvasti uusia tempauksia ja kampanjoita. Tervetuloa mukaan!

Kokoonnumme jokaisen kuun ensimmäisenä torstaina kello 17 Veturitallien Kisko-kahvilassa.

Ajankohtaista

3.10. Grilli-ilta

Grillaamme nyyttäriperiaatteella Kortepohjan grillikodassa F-talon edessä klo 18. Tervetuloa mukaan!

4.10. Kynttilätempaus

Tule sytyttämään kynttilä edesmenneen eläinystävän muistoksi Kompassille klo 18-20. Voit tuoda oman kynttilän tai sytyttää yhden niistä, jotka meillä on mukanamme. Jos et pääse paikalle, voit sytyttää kynttilän myös kotonasi ja julkaista siitä kuvan vaikkapa Instagramissa.

12.10. Kokous

Suunnittelemme syksyn toimintaa klo 17 Veturitallien Kisko-kahvilassa.

Facebook

Facebookissa kerromme mm. tulevista ja menneistä tapahtumista, Animalian kampanjoista sekä uusista uutisista. Facebook-sivua päivitetään aktiivisesti, ja sen kautta löydät mm. tapahtumakalenterimme. Käy tykkäämässä!

Instagram

Instagramissa näet kuvia tapahtumista, tempauksista ja kaikesta muusta.

Tapahtumakalenteri

Oletko kiinnostunut alueosaston tulevista tapahtumista tai olisitko ehkä kiinnostunut osallistumaan toimintaan? Tarkista tapahtumakalenterista tulevat tapahtumat,

Blogi

Jyväskylän alueosastolla on nykyään myös blogi! Käy seurailemassa ajatuksiamme eläinten oikeuksista, aktivismista ja monista monista muista asioista.

Yhteystiedot

Kaikissa alueosaston toimintaan liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Anniina Hölttä: jyvaskyla@animalia.fi.

Alueosastollamme on oma sähköpostilista. Voit liittyä sille lähettämällä pyynnön Laura Uotilalle: laura.uotila@animalia.fi. Mainitse viestissäsi alueosasto, jonka sähköpostilistalle haluat.