Eläinoikeusasiaa nuorille!

Eläinoikeusasiaa nuorille!

Eläinoikeuskysymykset ja keskustelu eläinten hyvinvoinnista eivät enää ole marginaalissa. Nuoret kohtaavat nämä aiheet mediassa, keskusteluissa kavereiden kanssa ja kaupassa ostopäätöksiä tehdessään.

Peruskoulujen ja lukioiden uusitut opetussuunnitelmat ovat tuoneet eläinten hyvinvoinnin ja eläinetiikan yhä enemmän myös oppitunneille. Animalia tarjoaa opettajille maksutonta materiaalia opetuksen tueksi muun muassa tehtävävihkojen ja kouluvierailuiden muodossa. Tavoitteenamme on tarjota tukea nuorten kasvussa kohti eettistä, aktiivista toimijuutta.

Esittelemme materiaaliamme opetus- ja kasvatusalan Educa-messuilla 26.-27.1. Helsingin Messukeskuksessa. Löydät meidät kansalaisjärjestöjen yhteiseltä Kansalaisvaikuttamisen torilta. Torilla on tavattavissa 30 toimijaa, jotka työskentelevät muun muassa ihmisten ja eläinten oikeuksien, lasten ja nuorten osallisuuden sekä kestävän kehityksen puolesta.

Nähdään messuilla!

Lue lisää Educa-messuista.

Voit myös tilata verkkosivuiltamme opetuskäyttöön sopivaa maksutonta materiaalia aamunavauksista päiväkeräykseen, luentomateriaaliin ja oppilaiden tehtävävihkosiin tai maksuttoman kouluvierailijan kertomaan eläinetiikasta. Tutustu kouluyhteistyöhömme ja tilaa kouluvierailija!

Kuva: Kuva: Ketzirah Lesser & Art Drauglis CC BY SA 2.0