North Face, Timberland ja Vans sanovat ei turkiksille

North Face, Timberland ja Vans sanovat ei turkiksille

North Face, Timberland ja Vans sanovat ei turkiksilleYksi maailman johtavista merkkivaateyrityksistä VF Corporation on liittynyt turkittomien liikkeiden joukkoon. VF Corporationin merkkejä ovat muun muassa North Face, Timberland ja Vans.

Fur Free Alliance tekemän sinnikkään työn tuloksena VF Corporation laati ensimmäisen eläinten hyvinvointia koskevan linjauksensa, jossa sekä kielletään muun muassa turkisten käyttö että korostetaan eläinystävällisten materiaalien olevan tulevaisuutta.

VF:n varatoimitusjohtaja Letitia Webster kertoo, että he aikovat jatkaa vaihtoehtoisten materiaalien kehityksen tukemista.

”Linjauksella varmistamme, että käyttämämme materiaalit tehdään tavalla, joka ottaa huomioon eläinten hyvinvoinnin ja vastuulliset toimintaperiaatteet”, Webster kertoo Fur Free Alliancen tiedotteessa.

VF liittyy kasvavaan joukkoon maailman johtavia huippubrändejä, jotka ovat sitoutuneet turkittomuuteen. Viimeisimpinä turkikset ovat hylänneet muun muassa Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Stella McCartney ja Ralph Lauren.

Lähde:
Fur Free Alliance: The North Face, Timberland and other major brands are ditching fur

Fur Free Alliance on kansainvälinen turkistenvastainen yhteenliittymä, jonka jäsen Animalia on. Animalia tekee pitkäjänteistä työtä sekä Suomessa että kansainvälisesti yhteistyössä FFA:n ja sen jäsenjärjestöjen kanssa turkittoman maailman puolesta. Animalia ylläpitää Suomessa turkittomien liikkeiden listaa. Lue lisää tekemästämme työstä turkiseläinten puolesta.

 

18451488_10154314250352434_8467083248582058422_oOle sinä ääni, joka eläimeltä puuttuu.

Askel askeleelta työ turkistarhauksen kieltämiseksi etenee. Työmme perustuu lähes täysin yksittäisten ihmisten tukeen. Tule mukaan rakentamaan eläimille parempaa tulevaisuutta ja liity kuukausilahjoittajaksi nyt.