Animalia suunnittelee tehotuotantoaiheista pakopeliä osana joukkorahoituskampanjaa

Animalia suunnittelee tehotuotantoaiheista pakopeliä osana joukkorahoituskampanjaa

Animalia suunnittelee kesäksi pakopeliä, jossa paetaan eläintilalta. Pakopeli tuo tehotuotannon olosuhteen pelaajan ulottuville kokemuksellisella tavalla. Eläintilan julmuudet konkretisoituvat, kun pelaajat etsivät ulospääsyä suljetusta ja uhkaavasta tilasta.

Pakopelit ovat suosittu ryhmäaktiviteetti, jossa erilaisia ongelmia ratkomalla yritetään löytää ulospääsy tilasta tietyn aikarajoitteen puitteissa. Esimerkiksi Helsinkiin on viime vuosina avattu yli 10 erilaista pakopeliä.

– Pakopeli on yksi tapa käydä keskustelua siitä, millaiset olot nykyinen eläinlaki sallii. Lypsylehmien kytkeminen kaulasta metalliparteen, emakkohäkit ja turkistarhojen häkit ovat kaikki tuotannon arkipäivää julmuudestaan huolimatta. Haluamme, että ihmiset ajattelevat näitä asioita myös eläimen kokemuksen kannalta, Animalian kampanjavastaava Veikka Lahtinen summaa.

Suunniteltu pakopeli on osa Animalian käynnissä olevaa joukkorahoituskampanjaa, jossa ihmiset voivat välittää kansanedustajlle tietoa eläinten oloista ja hankkia samalla itselleen Animalian tuotteita. Pakopelin toteutus mahdollistuu kampanjan kautta, kun keräys on tuottanut 3000 euroa.

Mikäli pakopelin rahoitus toteutuu, se nähdään kesän 2017 yleisötapahtumissa.

Osallistu joukkorahoituskampanjaan täällä: http://mesenaatti.me/lainsuojaton

 

pakopeli_luonnos