Animalia vegemessuilla – halutut paidat jälleen myynnissä

Animalia tuo lauantaina 28. tammikuuta järjestettäville Vegemessuille myyntiin kysytyn ja jo kertaalleen joulukuussa loppuunmyydyn Lainsuojaton-paitakokoelman. Suomalaisten huippusuunnittelijoiden Michael Monroe-, Atomirotta– ja Karri Koira –paitoja on kyselty paljon, ja niitä on nyt mahdollisuus hankkia Animalian pöytäpisteeltä. Myynnissä on myös alennettuun messuhintaan Animalian julkaisema Vegaanin keittokirja.

Vegemessupäivän aikana Animalian pöytäpaikalla voi ostosten tekemisen lisäksi käydä juttelemassa ajankohtaisista eläinkysymyksistä vapaahtoisten ja kampanjavastaava Veikka Lahtisen kanssa, allekirjoittaa eläinlakivetoomuksen, kuulla lisää Animalian toiminnasta ja ryhtyä tukijaksi. Animaliaa edustaa messuilla myös toiminnanjohtaja Mai Kivelä, joka haastattelee messulavalla muusikko Maija Vilkkumaata kello 16.30 hänen vegaanihaastekokemuksistaan.

Vegemessut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Maa elää historiallista vegaanibuumia, ja messut ovat tilaisuus sukeltaa kasvisruuan moninaiseen maailmaan oikein kunnolla. Lippuja myydään lauantaina Kattilahallin ovelta viiden euron hintaan.

Tule tervehtimään!

vegemessukuva