Tinkimätöntä työtä eläinten hyväksi vuosikymmenten ajan

Tinkimätöntä työtä eläinten hyväksi vuosikymmenten ajan

Ole sinä ääni joka eläimeltä puuttuu KetunpoikaAnimalia on tehnyt eläinten puolesta sinnikkäästi töitä jo vuodesta 1961 ja on luotettava lähde eläinsuojelua ja eläinten oikeuksia koskevissa aiheissa kuluttajille, medialle ja päättäjille.

Alusta asti vapaaehtoiset, jäsenet ja lahjoittajat ovat olleet meille tärkeitä, ilman heitä emme voisi toimia tehokkaasti eläinten puolesta. Animalia työskentelee lähes täysin yksityisten henkilöiden tuen varassa. Ilman lahjoittajien tukea vaikuttava työ eläinten puolesta ei olisi mahdollista.

Animalialla on vahva paikka suomalaisella eläinsuojelukentällä. Luotettavuudesta ja pitkäjänteisestä työstä eläinten hyväksi kertoo myös se, että Animalialle myönnettiin vuoden lopussa viiden vuoden rahankeräyslupa – ensimmäisten joukossa Suomessa.

Lahjoitukset ovat edellytys toimintamme jatkumiselle – ilman niitä työ eläinten suojelun ja oikeuksien edistämiseksi ei olisi mahdollista. Jokainen lahjoitus on arvokas ja edesauttaa työtä eläinten puolesta.

Vuosi 2017 on ratkaisujen vuosi eläinsuojelussa. Miljoonien eläinten hyvinvointiin liittyvät päätökset ratkaistaan, kun uusi eläinsuojelulaki viimeinkin tulee eduskunnan käsittelyyn. Animalia jatkaa sinnikästä työtä eläinten hyvinvoinnin ja eläinten oikeuksia puolesta Lainsuojaton-kampanjalla, jolla vaikutetaan uuteen eläinsuojelulakiin.

Tee nyt hyvä uuden vuoden päätös ja puolusta eläimiä. Klikkaa osoitteeseen www.lainsuojaton.fi ja liity mukaan kuukausilahjoittajana. Tuellasi teemme tinkimätöntä työtä eläinten puolesta myös vuonna 2017.

Näin Animalia edistää eläinten asiaa

megafoni_valkoinen_tausta
Pidämme ääntä eläinten puolesta

Nostamme aktiivisesti esiin eläimiin liittyviä epäkohtia, kuten nykyisen eläinlain puutteita. Muutamme eläimiin liittyviä asenteita ja käytäntöjä kampanjoiden ja tiedottaen.
business_valkoinen_tausta

Neuvottelemme eläinten hyväksi
Olemme eläinten ääni eläinsuojelulain uudistuksessa. Osallistumme virallisten työryhmien toimintaan ja vaikutamme päättäjiin eläinten puolesta.
paperi_ja_kyna_valkoinen_tausta
Olemme asiantuntija
Toimimme asiantuntijana eläinsuojelu- ja eläinoikeuskysymyksissä eri tahoille. Annamme lausuntoja mm. medialle ja virkamiehille.

hearts_valkoinen_tausta

Toimimme yhdessä
Teemme yhteistyötä eläinten puolesta yritysten, koulujen, vapaaehtoistemme ja muiden yhteisöjen sekä järjestöjen kanssa. Yhteistyöllä ja vapaaehtoistemme avulla voimme vaikuttaa laajasti ympäri Suomen.
handshake_valkoinen_tausta

Vaikutamme kansainvälisesti
Vaikutamme kansainvälisesti eläinten hyväksi tiiviissä yhteistyössä eri maiden eläinsuojelu- ja eläinoikeusjärjestöjen kanssa. Eläinsuojelulainsäädäntöön on vaikutettava myös EU:n tasolla.